Koliko je ko dobio glasova na ponovljenim izborima u niškoj opštini Medijana?

Ostavite komentar


  1. Rusku stranku sud da suspenduje kao manjinsku, jer taj status nemaju. Što znači tri posto nisu ostvarili.

  2. АКО ИМ ЈЕ ДОБРО ОНДА НИШТА. ЗАШТО ДА НЕШТО ДА МЕЊАЈУ КАДА СУ ПРИМАЊА НА ЈУГУ СРБИЈЕ ПРЕКО 20000 ДИНАРА ШТО ЈЕ ДОВОЉНО ДА ПЛАТЕ РАЧУНЕ.

  3. Ma kakva crna opozicija , komandanta za cara krunisati i uštedeti sve te silne izbore koji ništa neće promenuti NIKAD

  4. Opoziciju zabraniti i svi u jednu partiju kao u Kini i da nas vidi Bog to jest brat Si

  5. Koga više boli glava za izbore u Nišu ? Ni za moje selo me više neinteresuje ništa, neka rade šta žele baš nas briga svakako je ova zemlja završila kao Kineska kolonija a bogami i zapadna kanta za smeće.Znači mladi put pod noge i koje kude , možda će nekad biti bolje

  6. Svako dobije što zaslužuje. Ali zaduživanje brzinom svetlosti će se nastaviti, ako stranci budu uopšte više davali kredite. Već ima problema sa vraćanjem (Rusija) I dobijanjem novih (Kina).

  7. Ne znam šta vam nije jasno. „Nada“ i dr.Milić zajedno preko 50%, ubedljiv poraz SNSa koji je daleko ispod 40%. Ugledajte se na Medijanu i bez defetizma.

  8. Svetlost se najzad pojavila u nasoj, Niskoj „Medijani“. Srecan pocetak.Gradjani Srbije:MI SMO U VUCICEVOM, DACICEVOM I PALMINOM ROPSTVU.

  9. Докторе само 300 гласова а сви смо гласали за вас, нешто није у реду, опозиција вас је покрала и АВ.

  10. Visi sud je u Nisu je utvrdio nepravilnosti na 21 birackom mestu. A sada kao radovanje zbog Medijane. Kakva dziberizacija i jeftino skretanje paznje sa sustine. Kao i uvek. Molim vas ne sakrivajte komentar.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.