Koliko bi građana zaista glasalo za SNS da ne ucenjuje, pritiska i zastrašuje?

Ostavite komentar


  1. Aleksandar Vucic i njegova SNS su krivi sto Srbija nije uredjena pravna drzava u kojoj nije prijatno ziveti.Moji prijatelji i ja sredjujemo dokumentaciju i odlazimo iz Srbije jer ne zelimo da nam sudbinu odredjuju nepismeni,neobrazovani,dementni pogotovoi i neobavesteni koji glasaju za ove koji su unistili sve sto su mogli a na funkcijama od vrha do dna postavili nesposobne partijske kadrove.Nikada nije bilo gore u drzavi koja je na dnu u svemu pa zato odlazimo sigurno ne u Rusiju koju ne mrzimo ali sto dalje od nje,a obozavamo EU gde idemo u srecniju buducnost.

  2. Kol’ko Pinka i Hepija, tol’ko SNS-a, u koji broj se ubrajaju i oni koji plaćaju desetak od svoje plate stranci koja im je obezbedila posao.

  3. Pa glasali bi oni koji i dalje misle da im Vucic daje penzije i po 20000 dinara i oni koji su se preko stranke obogatili tj. iskoristili stranku. Takodje bi glasala i socijala, dragi nam penzioneri, i ostali neupuceni, a tu je mali i neznanja.

  4. Od tekstova „sta bi bilo kad bi bilo“, mnogo vise bi zeleo da procitam sto nigde nema S. Škora ili C.Milivojevica?
    Voleo bih da sam procitao i jedan smisleni program izuzev obecanja „Vraticemo penzije“, „Stanove u Bgd na H2O dacemo mladim parovima“ (kako?) i sl.
    Jedino videh recite, normalne i opsirne odgovore Vuka Jeremica na KTV. Odgovore koji nisu popularni, ali odgovore na svaku temu.
    Dajte nesto tako, ako u opste ima, a ne ovo zamajavanje narodnih masa.
    Hvala sto ste procitali, i ako necete objaviti.

  5. SNS bi nažalost svakako bila najjača stranka u Srbiji i u normalnim izbornim uslovima. Njihova ciljna grupa su penzioneri i srednjoškolci, intelektualna elita ih ne zanima.

  6. Kako 2 miliona glasalo za SNS ako nas u Srbiji ima jedva 6 miliona stanovnika? To mi nije jasno nikako. Pola glasača izađe samo… A da ne apominjem kako glasača ce uskoro biti vise negoli stanovnika

  7. Veliko pitanje, koliko bi iskrenih glasalo za SNS? Uglavnom ulizice, korumpirani, koristoljubivi jer ih stalno nagradjuje za poslusnost! Zasto redovno dovozi simpatizere,ako u gradu ima vise hiljada gradjana koji bi došli na skup. Toliko autobusa za prevoz zaposlenih a i penzionera,na SNS skup, previše košta ovu državu!

  8. Drzavni sam sluzbenik. Poznat sam u sredini u kojoj radim kao dobar i iskusan IT strucnjak i veliki inadzija. Svi znaju da nikadane glasam i ne idem na mitinge vlasti i opozicije. Rezimi su se menjali ja sam ostao. Niko nije pokusao ni da me kupi ni da me uceni. Odbio bih. Za inat!

  9. U Srbiji je ozbiljan problem, ozbiljniji i od Vaseg i od njihovog pisanja… Otice Vucic, ko sto je otisao Milosevic i zuti. I ? Oce se nesto promeniti, jel se nesto promenilo?? Nazalost politicari su najvece dno dna srpskog drustva, svi do jednog… Nazalost tako je… E sad uspeli su profesiju po profesiju da uniste spletkama, mobingom, postavljanjem ne sposobnih ljudi…. skole, fakulteti, bolnice, katastri…. Nekad je trebalo dobro podmititi da se zaposlis u skoli ko profesor danas dobri svrseni studenti ne zele da rade u prosveti, zaposljavaju se…. Jedna od profesija koja je otisla do vraga ste i Vi novinari, dozvolili ste da Vas ne pismeni, ljigavi, politicari uvuku u svoje igre… Nije sustinski problem Vucic, jer posle Vucica ce doci neki drugi Vucic i nista se promeniti nece… “Ista kocina druge svinje…“ E sad da li ce te ovo objaviti ili necete bice potvrda kakvi ste Vi novinari, jesam u pravu ili ne… Eto i svoje misli proveravam ovim komentarom.

  10. „Koliko bi građana zaista glasalo za SNS da ne ucenjuje, pritiska i zastrašuje..“
    – Poprilično ! Poveliki je broj onih koji su članstvo ili sponzorisanje SNS-a debelo naplatili.
    – Istine radi, nije niša manji broj onih koji od stranke nisu dobili ništa (ili ništa bitno) a uložili su puno vremena i truda radeći u kampanjama koje obično traju oko 6 meseci.

  11. „Politika“, koja je u međuvremenu spala na polupismenu filijalu službenog lista „bratske službe“ i aktuelne despotije, naziva Vaš list „tabloidom“… O tempora o mores.

  12. Jedan Goran kaži – za inat- ne glasa! Da li gradjani Srbije i on Sam imaju neke koristi od tog inata- nemaju! Gordane, -inat je loš zanat- Uradite nešto dobro za sebe, za Srbiju u kojoj živite! Glasajte, to je časna gradjanska dužnost.

  13. Za koaliciju okupljenu oko SNS na parlamentarnim izborima održanim 2022. godine glasalo je 1.635.101 glasača, barem prema zvaničnim izvorima. Dakle, ne za samu stranku, već za sve koji čine koaliciju pod tadašnjim nazivom „Zajedno možemo sve“.

  14. Pa isto je, za opoziciju ili za vlast, to je kao izbor izmedju politickih splacina ili pomija. Obicnom narodu jednako l,ose. profitiraju samo oni koji ce se uvaliti u fotelje i na pozicije onih koji ce iz njih izaci i tajkuni bliski jednima ili drugima. A za neko vreme i ti ce se porazeni reciklirati, preleteti i nastaviti gde su uz kracu pauzu stali. Pa SNS je pun preletaca iz zutog preduzeca

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.