Koliko će Vučića i Srbiju koštati Orbanov ugled autokrate?

Mađarski premijer tokom posete Beogradu i razgovora sa predsednikom Vučićem ponovo naglasio podršku za članstvo Srbije u EU

Ostavite komentar


  1. Nece nista jer goreg tretmana Srbije ne moze biti od cinicne tz Evrope

  2. Ma koji ugled Madjarske u EU? Koja je jto Srbija da je lider na Balkanu kada je u svemu zdnja a prva po lopovluku, korupciji i zloupotrebi vlasti!

  3. Autokrata Orban? , ajte molim vas , treba njega slusati , on covek ima takav stav i za sve sto je do sada rekao je u pravu sem da EU treba da je primi Srbiju , trebali su ga novinari pitati da li je i koliko on zadovoljan sa EUBrisel, verovatno da nije ali zato i predpostavlja da ako ovako nastave cese brzo i raspasti sto ne zeli ali ukazuje gde se sta moze popraviti , da li je za nas dobro da udjemo u ovakvu EUBrisel , ne dok god EU nije prava EU a ne Brisel .
    Bolje bi bilo i Danas da o tome pise .
    Orban nije Komesar EUBrisel , covek ima svoje misljenje , pazite moze jednog dana da dodje neko drugi umesto njega i njegovih stavova koje ima pa sta cemo onda mi iz Srbije , opet sigurno necete ovo objaviti ali bas se upravo pregovara o medijima i zato treba da objavite i druge stavove od ovih gornjih , cudno je da jednom listu prijaju bidi Bog snama komentari i stavovi a pri tome list sebe deklarise kao levicarski i proevropski , pa ako ste takvi mozete i vi biti kriticni prema necemu sto nije dobro u vezi onoga za sta ste .

  4. Srbija neće kukati i neće se ponižavati. Pokazala je da je snažna i jasno opredeljena za saradnju, napredak i rad.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.