Koliko je ozbiljna pretnja da će Beograd završiti kao Priština, pod merama EU?

Ostavite komentar


  1. Sto dalje od EU , da je dobra organizacija bile bi clanice Svajcerska, Norveska nebi Englezi pobegli Sto pre u BRIKS

  2. Ove sankcije će nam omogućiti da skinemo naciste EU sa grbače, i počnemo da udišemo svež vazduh!!!!

  3. Zar cemo opet biti zrtvovani zarad tih kosovara ama ljudi dokle vise i dosta vise. Dojadili ste sa tim kosovarima Bogu i narodu u Srbiji!!!!

  4. Postovani Beograde i Momo, tacno nisu clanice ali implementiraju propise EU pa moze biti neutralna a Englezi su pobegli da ne bi trpeli sto EU trpi od SAD, nego su uz SAD. BRIKS ok ali te ne spasava jer te EU i NATO mogu 100% zatvoriti i sta onda moze BRIKS, hajede malo siru sliku ne uskogrudo. Slabo cemo doci do tog cistog vazduh ako skinemo EU sa grbace, jer kod nas otrova i zagadjenja na sve strane samo neki to ne zele da primete izgleda. Ziveli

  5. По мишљењу ЕУ Србија ће “ учинити довољно” за деескалацију на Косову кад га се ОДРЕКНЕ !

  6. Svojedobno su se polit-pametnjakovici po Srbiji pitali koliko je velika opasnost od NATO bombardovanja. Glavni srpski polit-pametnjakovic Milosevic je ineligentno zakljucio da nece, jer prvo- boje se od nas, a drugo – cim prvi NATO vojnik bude vracen kuci u limenom sanduku podignuce na Zapadu revoluciju zbog bombardovanja Srbije. Vrhpvni svestenici su umirili narod rekavsi – Mi Srbi se ne bojimo nikoga i nicega, mi smo srusili tri carstva. Epilog je manje vise svima poznat. Prema tome ne treba gledati u pasulj sta bi moglo biti, nego gledati u vlastito iskustvo i biti nacisto sa ulogom, mestom, polozajem i rejtingom Srbije u Evropi.

  7. Dobro a zbog cega sankcije da bi se silom odrekli teritorije.Sto se Engleska ne odrekne Foklanda,Gibraltara.

  8. Jedva čekam da nam uvedu sankcije pa da njihova bedna EU privreda konačno propadne jer neće biti perača guzica i čistača kontejnera. Takođe neće biti ni jeftine kvalitetne hrane koju sada uvoze.

  9. Ovi što misle da će nam sankcije omogućiti da prodišemo, ili nisu bili rođeni 90-ih, ili su senilni pa su zaboravili kako je bilo pod sankcijama, ili su klasični rusofilski botovi.

  10. Da se mene pita, zatvorio bi vam slavinu novca iz EU sve dok imate Vučića˛&CO i uveo vize!

  11. Naravno da je neozbiljna,već samo pokušaj balansiranja retoričkog stava o jednakoj važnosti države Srbije i „države“ Kosovo.

  12. Ovako je i Milosevic prizivao sankcije koje su nas unazadile 100 godina. Isti ovaj je tada bio na vlasti, sto jesmo li bas svi toliki mazohisti da bas zelimo opet isti film?

  13. Zahvaljujuci AV, uskoro cemo svi letovati u Srbiji. Trosicemo tesko zaradjen novac kod domacih derikoza.

  14. „Srbija ne radi ništa na smirivanju napetosti,“ rekao je Stano“. Ову изјаву тешко је разумети, уколико је чињеница да на КиМ Србија нема никакве ингеренције а они који имају ингеренције и моћ то су западне земље које ништа не чине, при томе Срби су страдалници а Албанци насилници.

  15. Da spustimo tenzije !? Znači li to da priznamo „državu Kosovo“, odreknemo se Rezolucije 1244 SB UN !?? Jel to hoće ta birokratija iz EU koja nije izabrana niti ni na ijednim izborima !?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.