Koliko je realan referendum o EU?

Ostavite komentar


  1. A zasto nasi politicari -za koje smo se izjasnjavali-ne bi preuzeli odgovornost i presekli Gordijev cvor,ne plaseci se metka,Rusa i ostalih nepogoda?
    i se nismo pokazali ni prilikom biranja(sto se vidi po svim organima vlasti bar poslednjih 15 god.),a jos gori uspeh smo pokazali na referendumima kako onaj sramni dvodnevni za ustav,tako i za onaj posle Rambujea kad smo bombardovani zbog svoje i pameti naseg vrlog rukovodstva.

  2. Potpisan je Sporazum o pridruzivanje. Da li neko sme da kaze koliko kosta izlazak iz procesa pridruzivanja. Dosta smo se nadobijali u ovom periodu, ne mogu da verujem, da ako kazemo da zaustavljamo proces, da ce nam EU samo reci, bas nam je zao, pisite nam kad stignete u Rusiju. Zasto se tako bitna stvar krije od naroda. Uostalom, zato se i ne spominje Referendum.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.