Šta je Putin u čestitki za Novu godinu poručio predsedniku Srbije?

Ostavite komentar


  1. Treba li da nestanemo da bi nas ovaj ruski krvolok ostavio na miru.
    Bolje skakati sa zgrada bez zaštitne mreže nego pasti Rusima u šake

  2. „poverljivi politički dijalog i koordinacija napora u međunarodnim i regionalnim poslovima“?…. ni Šejtan tu da nas spasi!

  3. Jasno je da je Rusija kao supersila morala da izadje na topla mora i to bi i Amerika uradila da joj neko tu uskrati, ali je koriscennje jedne male Srbije kao kamencic u cipeli Zapada sebicnost i igrica u kojoj bi mogli da stradamo u preraspodeli moci. Vucic ce pobeci tamo, a mi bi se vratili u srednji vek…ko sto su nas Englezi gurnuli da ginemo u oba Svetska rata

  4. Друже Владимире Владимировичу ми теби желимо да до пролећа завршиш посао у Украјини па да помогнеш нама да позавршавамо то што треба позавршавати у Републици Србској Црној гори и на Косову и Метохији. Онда да седнемо попијемо неку вотку и видимо шта ћемо даље.

  5. Dragi Vučko i Danilo, prvo da vam čestitam na junačkoj borbi i moralnim vrednostima Srpskog Sveta, panslovenstva Arijevske rase Srba Tibetanaca i Iranaca, Srpskog Japana i Kurilskih ostrva pa sve do Srpskih zemalja od Južnog Egipta, crnih faraona Sudana i Srpske Somalije! Nema predaje, taj slogan smo od danas uveli u svim školama, univerzitetima, vojsci, policiji, crkvi!! Svi Rusi i Ćećeni izjutra kada ustaju, izgovaraju vaše čarobne reči “nema predaje”, i svi sretni, veseli, odlučni idu u škole ili na posao!! Dragi Vučko, videli smo sa divljenjem da je vaš Danilo hrabro stao uz vas I Srbiju, da je sa tri “kobre” I tri naša “Vagnerovca “ pošao na granicu Republike Kosova, pravio barikade i budno čuvao balvane i kamione pored čergi i logorskih vatri, koje su nas podsetile na vašeg druga Tita i partizane!! Nadamo se da će Srbija kupiti još više našeg (doduše polovnog oružja iz Staljinove ere?!), tako da će te naoružani moći odbiti svaki napad iz Republike Kosova, Sandžaka i Vojvodine! Dragi Vučko i Danilo, Srećna vam i ova katoličko-Vatikanska nova godina, puno dobrog zdravlja i oružja od nas! Vaš brat Putin I Kadirov. Nema predaje!

  6. Rusko kolonijalno carstvo nas je prodalo u I srpskom ustanku, mešalo se u politiku crkve tokom celog XIX veka i odnosa crkve države, umešanost je izgleda u atentatu na Mihaila, čudni odnosi sa Crnom rukom, Sanstefanska Bugarska na račun Srbije, nagovaranje Bugarske da napadnu Srbiju posle I Balkanskog rata, SSSR, Staljin i Kominterna i odnosi sa ustašama, VMNRO organizacijom i atentat na Aleksandra karadjrdjeviča, 1948, zatetanje odnosa 1956 zbog Mađarske, potom zbog Praškog proleća, uvodjenje sankcija Yugoslacviji i glasanje u prilog, pritisak na Milosevića 2000 godine, čuvanje i neizručivanje Mirjane Marković,….mnogo toga još ima a mnogo sam propustio na primer odlazak kneza Aleksandra 1858 iz Srbije i vraćanje Obrennovića….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.