Kome sve smeta rad Anketnog odbora i zašto?

Ostavite komentar


  1. Ustaljen običaj ! Kad nema države, nema institucija, kad vlast hoće nešto da sakrije, osniva se nekompetentni Anlketni odbor, koji može samo da mlati praznu slamu, broji dnevnice. Čeka se novi problem, i sve ide u zaborav..

  2. Kada god treba da se nešto prikrije i zabašuri,osniva se anketni odbor.

  3. Kako kome smeta? Zna se ko je potpisao zahtev i zbog čega, samo redakciji i Oleniku nije jasno ( roditelji koje on zastupa nisu zahtevali ukidanje Anketnog odbora!? Cvrc, Milojka! A jesu li bili protiv? Pa roditelji su se složili oko zahteva, ceni pravniče!) Roditelji nisu neće da od smrti svoje dece prave cirkus, a vi kao ne znate šta je namera Marinike.

  4. Bolesno,sve je bolesno, društvo, „elita“, nacija, sendvič glasači. Sram nas bilo, Jad i beda. Stid treba da nas bude pred budućnošću.

  5. Zec lezi u Mladenovcu.Tu je frka.!!! Sto se manje zna o tom slucaju, to je bolje.Da ne isteruju zeca..pa, opa, lisica….

  6. Pa mi smo banana država. Mi se više ubijamo u „miru“, nego u ratovima
    Napraviti strategiju da se to spreči ne odgovara mnogima. Ubijajmo se, pravosuđe ne postoji, država ne postoji. Oni će da vladaju to samo njih zanima, i pare, ljudski, ni dečiji životi ne vrede. Nažalost. Nažalost

  7. Kako to ,Anketni odbor odrzao je samo jednu sednicu i to konstutativnu a ne radnu a vec ima spisak za ispitivanje.Ko je sastavio taj spisak i po cijoj zelji ?

  8. Brojao sam….sa jedne strane ima oko 50 osoba a sa druge strane ima jos najmanje isto toliko, oko 50 osoba….100 osoba. Koliko ima jos ovakvih drzavnih sedeljki u mnogim drzavnim ustanovama a za njih gradjani srbije treba da zarade licni dohodak. 50 osoba…

  9. Opozicija je veca opozicija sama sebi nego sto je opzija samoj vlasti. Ko za koga radi u Srbiji tesko je znati, a svi zajedno razaraju i unistavaju Srbiju, srpski narod i prirodne resurse Srbije.

  10. Ničija krivica se u slučaju Ribnikar neće moći utvrditi jer se tako nešto prvi put desilo u istoriji sveta

  11. Kako botovi u komentarima cepaju, a premisa je ostavite roditelje na miru u njihom bolu, nece anketni odbor da im tu nista pomogne… A po toj logici da ukinemo i sud i policiju, jer se i oni bave istim bolnim dogaddjajima? Znaci neko ubije nekoga i hajde da sve zatrpamo da ne bi ponovo povredjivali zrtve? Providna vam je botovska logika

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.