Komersant: Poseta Lavrova Balkanu sračunata na očuvanje ruskog uticaja

Ostavite komentar


  1. Po onome sto sam ja video juce u istom tom Komersantu prva vest iz Beograda bila je da ce gasovod Turski tok kroz nasu zemlju poceti da propusta gas iz Rusije 29. Ili 30.decembra.
    Dakle Rusima je uvek prioritet prodaja gasa, jer ide zima i oni se nadaju lepoj zaradi. Srbima iz matice je glavno pitanje sta sad da rade sa Kosovom kad se vratio Bajden, Klinton i Obama. A, Srbima u Republici Srpskoj kako da brane svoju REPUBLIKU od onih koji su ratovali na strani muslimana i Hrvata u BIH.
    Dzaferovic i Komsic su pobegli od susreta s Lavrovom, da bi izbegli neprijatno pitanje-KAD CE DA PLATE 20 MILIONA EVRA DUGA ZA GAS, kojim se greje njihovo Sarajevo, a koje im isporucuje zajednicko srpsko-rusko preduzece za gas.
    Dakle vise nema besplatnog rucka ni na istoku. I tu ne pomazu nikakve predstave sa antiruskim elementima. E, sad ili Sarajlije nisu placali racune za gas ili je te pare zgrabila izetbegoviceva druzina koja drzi u saci Dzaferovica i Komsica. Ali to onog ko im je isporuvio gas ne interesuje. Ima da plate ili ce cvokotati na minus 30 u januaru. I naravno kod Rusa ko ne plati dugove za gas prolazi ko Ukrajina.
    Dzaba medijski cirkus sa ne dolaskom na sastanak. Dug je dug, od toga ih ni bajdenovi i klintonovi Amerikanci ne mogu spasiti.

  2. A, koji su to, drugi balkanski lideri? Da nisu mozda Komsic i Dzaferovic? ne budite smesni. Te, dve podguze, su uradile ono sto im je Icko naredio, inace to im nije bilo u planu. Rade isto ono sto je radio Tadic, dok bese predsednik.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.