KOMS: 84 odsto mladih smatra da nema za koga da glasa, 64 želi da ode iz Srbije

Ostavite komentar


  1. A,za vas iz “Danas-a“ očigledno nije nikakva vest,da je danas počela gradnja hiljadu stanova u Zemunu za mlade bračne parove,vojsku i policiju.Negativni vesti su za vas melem za ranu.Bilo je odlazaka mladih i pre ’90-ih, i ’90-ih, i 2000-2012, i danas…

    1. Ljubiša, naslušali smo se i nagledali smo se takvih početaka gradnji stanova pa na kraju ni blizu od najave. Ostavi nas te SNS botovske priče. A mladi jesu odlazili i 1990, 2000, 2012 ali nikad tako masovno kao danas.

    2. Samo će vam i ostati u vašoj SNS nedođiji zaštitnici vašeg režima, navijači i rijaliti zvezde. Bolje počnite masovno da gradite jeftine stanove za migrante koje ste obavezni da primite!

  2. Ne Ljubisa,vest je da je clanica Sns izjavila da imamo minus natalitrt i da bi bilo normalno da primimo migrante i da im dozvolimo da uzmu kuce na selu.Bezite dok mozete jer nasa korona traje 30 godina i nema zelje ni volje da odeee.

  3. Kada bi sve stranke, racunajuci i one koje su u bojkotu, izasle na izbora ja opet ne bih imao za koga da glasam.Razlog je taj sto nije bilo atmosfere u drustvu u kojoj bi se pojavili i oni programi koje bih mogao da podrzim

  4. Kad se pojave mladi u politici to su uglavnom Vacici i Obradovici…najveci talog i zlo koje se pojavilo.Uvek postoji neko za koga se moze glasati…potraziti na internetu knjizevnika Vodosava Stevanovica.

  5. Teoretski jeste izbor, Vito Korleone, Bagzi ili Al Kapone? Ali de fakto izbora nema.

  6. Ljudi ne budite naivni,unovcite svoj glas kao 700000 snsovaca.Njihov glas vredi od 15000evra do 150000evra,kolika su primanja na nepostojecim mestima za 4 godine,ili listom glasajte protiv.Mladi me ne cude,da li da glasaju za nedosledne „vodje“jedan od 5 miliona.Oni pokazali da su gori i od ovih na vlasti.

  7. Ako 85% mladih misli da su svi isti onda ne treba nista raditi jer se borba za oslobodjenje vodi zbog njih, treba ih pustiti jednostavno da odu preko grane

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.