Komšić: Nemam dileme da je Kosovo nezavisna država

Ostavite komentar


  1. STA ste Vi gospodine Komsicu mislili,da ste na audiciji Amerika got talent? Za Vas cuveno pitanja sa beogradskog pravnog fakulteta sesdesetih godina proslog veka? Ko je stvorio drzavu? Arhaicno Ali blagodetno pitanje,cik odgovori,Ceda Jovanovic slobodno nek suflira. Nema dileme? Covek bez dileme za museme ili parfeme,nije covek.

  2. Tipican politikant i licemer sa ovih prostora. U ovako kratkom tekstu je uspeo sam sebi da „uskoci u stomak“ nekoliko puta. To licemerima ne predstavlja nikakav problem, naravno. Za njega je legalno ilegitimno sve ono sto moze da nahrani njegovu srbofobiju ili, da budem precizniji, mrznju prema Srbima i Republici Srpskoj.

  3. Poštovani gospodine, a šta bi sa onim „da je za Vas Kosovo nezavisno“ sa početka texta i naslova ?
    Kako onda možete da se bavite Srbijom „i Kosovom“ na kraju texta ?
    Malo ste licemerni, gospodine Komšiću, i bojim se da će to licemerje od Vas i sličnih Vama svih nacionalnosti, veroispovesti i čime se već delite na toj teritoriji, da dovede do novog krvoprolića. BiH je DRŽAVA koja NIJE priznala jednostrano proglašenu nezavisnost KiM, a vi kao čimbenik i službenik te Države morate da sledite njeno opredeljenje.

  4. Sta je bilo srpske junacine???
    Ne saziva Vucic sjednicu za nacionalnu bezbjednost kao sto je uradio za Bakirovu izmisljenu izjavu o priznanju Kosova.
    Ovaj Rvat vam u lice kaze Kosovo je nezavisno a jadni Bakir ni pomenuo nije i imadose ga ,,pojesti,, Vucko i njegovi mediji i raznorazni kafanski analiticari poput Lazanskog….

    1. Vi ste verovatno pobornik i sledbenik onog filozofskog pravca koji se zove „filozofija bede“, što i Vas, shodno Vašem komentaru, kvalifikuje kao „bednog filozofa“. Mnogo je nas, „srpskih junačina“, kako nas nazvaste, potresla činjenica da nam je Komšić „sasuo u lice“ ovu notornu glupost u koju ni on ne veruje, već svojim „gakanjem“ pokušava da nahrani onu svoju bolesnu mrćžnju prema Srbima, koja mu ne da mira i kida utrobu.Vi ste, svojim umnim moćima, verovatno, prerasli mnoge pa i Lazanskog. Ovaj „filozofski“ komentar vas kvalifikuje da budete „Lazanski umesto Lazanskog“. Mržnja je Vaš lični jad i muka gospodine, a ne argument.

  5. Bjelodano je jasno zašto su Bošnjaci izglasali Komšića tog njihovog, po svemu sudeći „Trojanskog konja“…
    Sada će on govoriti ono što Bošnjaci ne smeju.
    Govoriće o unitarnoj BiH, o BiH koja bi priznala R. Kosovo, koja bi u NATO, revidira tužbu za genocid i agresiju Srbije na Bih, eto i za most na Pelješcu, pa Kolindu predsednicu njegovog matičnog naroda naziva kojekakvim pogrdnim imenima i sve bi to uspelo da Bošnjaci i zapadni ambasadori nisu totalno poraženi i u R. Srpskoj, a i Albanci i takođe zapad, na referendumu u Makedoniji. Dodik će čuvati Dejtonsku BiH, što i može jer po njemu nema preglasavanja.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.