Komšić: Strategija odbrane Srbije otvoreno neprijateljska prema BiH

Ostavite komentar


  1. Da. Srbija je protiv unitarne BiH.
    Da. Srbija je protiv „Gradjanske BiH“ jer Gradjanski koncept u CG i R. Kosovo je potpuno usmeren protiv srpskog naroda.
    Da. Srbija je protiv NATO u BiH dok je Republike Srpske u BiH.
    NATO moze biti na Neretvi, Miljacki i Savi ali nikako na Drini.
    Da. Srbija je za Dejtonski Sporazum u izvornom obliku.

  2. Opet ovaj hrvatski predstavnik koga ne biraju Hrvati nego muslimani u BiH brani muslimane napadujuci Srbe i /povremeno/ Hrvate. Neverovatan covek?! Kako se to moderno zove, „koristan idiot“.

  3. @ Miodrag iz Peci: Da, Srbija je razavalila obe Juge zbog svog genocidnog stava i karaktera prema nesrbima. Da, Srbija ne moze opstati sama i u svojim granicama, jer ne umeju da zive demokratski, od vlastitog rada, sami svoj narod pljackaju, kradu, lazu i upropastavaju. Da, svi podaci govore da 30 godina posle 90. Srbija zivi u mraku, lazi, totlitarizmu i diktaturi srbovanja i stagnacije. Da, nazalost, oni bi da brane Srbe po svetu, a Srbi im beze 50000 godisnje iz te iste Srbije.Miodrag, moras da se lecis, sto pre . Ili, ostani takav, svejedno.

    1. Nije razvalila obe Juge vec je izgradila cak tri Jugoslavije.
      A sto se tice odlaska mladih. Albaniju je za poslednjih pet godina napustilo 500.000 ljudi; R. Kosovo 350.000; Hrvatsku 70.000 godisnje a Srbiju 36.000, ali tragicno je isto toliko Srpkinja su cedomorke.
      I Hvala Ti sto brines za moje zdravlje.
      P. S. Nazalost, ni jedan moj argument nisi pobio. I ne mozes.

      1. Miodrag iz Peci ,iz te tri Jugoslavije,koje ti navodis,pobegose svi pa sad na kraju beze i Srbi .

    2. Da miodrag i zoranče drže se za srBskopatriJotske ruke i uneređuju se svojim komentarima brukajući našu Srbiju i sve građane u njoj a posebno srpsku naciju.

      1. Tesko drzavi u kojoj ste Vi patriJota?! Taakva drzava bi morala biti drzava onih, kojima je Bog, samim rodjenjem, odredio carstvo nebesko. Sta kazete „nasu Srbiju“? A cija je to „nasa Srbija“? Gologuzana koji bi za 100 evra prodali i rodjenu majku? Jedan Kalabic se dokazao, i kao hulja, i kao „patriJota“, koji je umesto okupatore „obradjivao“ svoj sopstveni narod. Ne znam da li biste Vi mogli da mu pomracite „slavu“? Ko zna, ako bi Vam se pruzila prilika i obezbedili uslovi?!

        1. U poslednje vreme, ako sam dobro primetio – možda grešim jer nisam imao vremena da pročitam sve što se objavljuje – osoba sa gornjim nick-om nije bila prisutna na ovom uvaženom portalu i bili smo ‘uskraćeni’ da čitamo ovakve bisere kojima je osnovni cilj da trolovanjem otvoreno vređa i, svojim doskočicama, ponižava komentatore kačeći im, sebi znane, atribute. I sve to na prizeman i neprimeren, rekao bih i nevaspitani, način samo zbog toga što imaju različito mišljenje. Ne razumem šta to čoveka nagoni na ovako nešto?

    3. Da,Srbi stvorili i napravili pa imaju pravo i da „razvale“!!Da Srbija i te kako može bez bivših republika nastanjenih takvim ko što si ti!!Da Srbija je bila i biće a vi će te ostati što ste i bili(da parafraziram Ivu Andrića)!!!

    4. @Kojot iz Furune: kada bi to bilo tako jednostavno, sve jednostrano svališ na “drugu stranu“ i uživaš, kao ti si normalan a “oni drugi“ su nenormalni i treba da se leče. Osim što si iz Furune ne znamo odakle si jer onda bi znali ko vam drži leđa da budete “u pravu“.. Nemci, Amerikanci.. Turci?

  4. Vucic je okupio Adam family oko sebe, svi dobro u ,mozak udareni. Ovaj Zeljko im je strepotomicin!!!!

    1. Ajde. Pre će biti da će želje da mu ostanu na priželjkivanju kao i vama uostalom. Srbija jeste naslednik SRJ i legitimni učesnik Dejtonskog sporazuma koji vas jedino deli od raspada ali ni to vam ne ulazi u tvrde glve.

  5. Komsic za mene govori posteno. Ne dira druge, brani celu Bosnu. Mi obrnuto delamo: kinjimo druge i nos zabadamo svugda okolo. Zato nas nikone voli. Mi smo gradili Srbiju, da bude postovana a ne da se ponaso kaoVulin.

    1. A, cija je ta „cela Bosna“?! Mislite da je Komsiceva ili, mozda, postoje i neki drugi narodi koji imaju ista prava kao i Komsic i muslimani? Postovani gospodine penzioneru iz Rume, problem muslimana u Bosni i Hercegovini je u tome, sto nikako ne mogu da shvate da oni nisu jedini vlasnici BiH pa prema tome ne mogu nista da urade unilateralno pa, cak, ni da je brane?! Ne moze Komsic niti Izetbegovic da odlucuju. Svaka odluka mora biti donesena konsenzusom inace, to nije odluka Bosne i Hercegovine, vec privatno misljenje pojedinaca, koje nista ne vredi..

  6. Miodraze, vi ste protiv gradjanskog principa?! Pa da ne brinemo o tvom zdravlju? Kazes da gradjanski princip „ugrozava Srbe“?! Zasto, junace? Zar Srbin( ili bilo ko) nije u stanju svojim individualnim znanjem i spospbnostima ostvarivati vlastiti prosperitet? Ako je spas Srba tor i tornjak, onda si na pravom putu, Miodraze, jadni Miodraze. Pozuri tom stazom, i ne okreci se.

    1. Uh, da znate kako bi Vas rado spakovao, sa uzom familijom i peosledio na Kosovo i Metohiju ili, kod „balija“, gde vlada drustvo koje pociva na „gradjanskim principima“. Tamo biste se Vi, ako ste uopste Srbin, zahvaljujuci svom znanju i sposobnostiuma, visoko kotirali. Ili ste „balija“, koji se ovde predstavlja kao neki veliki poklonik demokratije i ljudskih sloboda, ili ste samo obicna srpska funjara, ciji je IQ ravan broju cipela koje nosi te zbog toga nije svestan situacije?

    2. @Kojot iz Furune i kako se jos sve ne potpisujes

      Jadan taj gradjanski princip ako ga brane i za njega se bore ovakvi kao ti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.