„Hvala im na tom pozivu da budem ubijen“: Konakovićev poziv u Njujork i Potočare, Vučić shvatio kao poziv „na svoje ubistvo“

Ostavite komentar


  1. Ustvari Sam sebe predstavlja zrtvom.
    Vucic je uvek po njegovim izjavama I Sam stalno zrtva ako nije on onda je to njegov brat ili njegov Mali sin od 26godina, a ako nisu ni oni onda je tu otac I majka. A ako nije od njih niko onda je ugrozema SRBIJA. No bilo kako bilo on ce sve uspeti na kraju da odbrani samo neznam od koga I cega Ali ce proglasiti pobedu

  2. Konakovićev nastup je bio izvanredan. Pomirljiv, državnički, kooperativan, smislen, odmeren i razuman.

    Sve suprotno od naše strane

  3. ako zelite da sklonite ovog bolesnika i unistitelja srbije samo protesti ispred britanske i americke ambasade jer suga oni doveli da vlada i rasprodaje srbiju

  4. Da li su to učinili predlogom – hajde da zajedno odemo u Potočare?

  5. Što luđe, to bolje. Sve za razvoj dobrosusedskih odmosa i mir i regionu… ovaj, za što bolji rezultat na izborima.
    Neka mu neko navuče zu košulju i skloni ga što dalje od mikrofona i kamera da počne oporavak nacije u duševnom smislu.

  6. Ovaj ozbiljno baca na masu. Do sada je bilo zanimljivo, sada postaje zabrinjavajuće.

  7. Sramota za ovakav dno dna odgovor od jednog PreCednika.
    Srbijo dokle više: REVOLUCIJA only.

  8. Zamisli čovek te na hrabrost pozove ti kazes da ne smes javno pa hit ahahhahahha

  9. Jadni, prestrašeni zec. Na svakom koraku vidi zaveru i svoje ubistvo? U njegovoj glavi je neprekidni sopstveni parastos, pa se pitam kad stigne i da se svađa sa celim svetom? Zar ne tuguje u tišini nad samim sobom, kao što je red, da se i mi malo odmorimo od njegovih košmarnih fantazija?

  10. Na nekoj mreži nabrojane koliko košta kompletan stajling Karleuša za Ćirilicu. Ne rekoše ništa za brus i gaće. Nije valjda kod Marića bez toga, ima ugledne goste?

  11. Da li tako govori jer ne spava? Ovo je sve gore i gore. Tako ne pričaju ljudi na vlasti i na visokim položajima

  12. Ко је овде луд,ево мени поднели пријаву,да сам му претио што је огромна лаж,јер ја са 71 годином и гомилом болести,не могу ни себе да опслужим,а камо ли да убијем председника.Никад му нисам претио,а да га не подносим то је тачно,па како волети неког ко ти од пензије отме 4500 Евра,да би нахранио и напојио своју банду.Можда ћу проћи као онај пензионер,што га убише у затвору и бићу само још један на његовом списку ликвидираних неистомишљеника.Чекаћу га на вратима пакла.

  13. Promenite mu terapiju, ovo postaje opasno po okolinu, za nas je već kasno

  14. Odslusah sta je pricao G-din. Konakovic za N1 tv. Sada ne znam na sta je mislio g. Vucic kada je pricao o tome da mu pominje ubistvo, neke pretnje itd., da li je to neka druga prica G-din. Konakovica ili je ovo ta prica???? Ako je ova ne cuh nigde napad na g. Vucica. Ako je neka druga prica veleo bih da me neko uputi da cujem i to drugo pa da se opredelim. Ziveli

  15. Vučić je u suštini bolestan čovek, on misli da je ovako infantilno drska otvorena laž i podmetanje sredstvo, kojim se doveka može služiti, to zaista providno šibicarenje u službi njegove narcisoidne kampanje je odavno došlo do svojih granica i prešlo ih. Car je go.

Ostavite komentar


Politika

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore? 10

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore?

"Sedamnaestog decembra su održani parlamentarni izbori za koji je veći deo opozicije rekao da su neregularni, i uz žalbu Ustavnom sudu, zahtevao njihovo ponavljanje. Naravno, uz promenu izbornih uslova baziranu na primeni preporuka ODIHR-a", piše Dragan Đilas, poslanik i predsednik Stranke slobode i pravde u autorskom tekstu za Nova.rs, koji prenosimo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.