„Konfuzne poruke ne treba slati biračima“: Sagovornici Danasa o Đilasovom i Ponoševom pozivu opoziciji da odustane od lokalnih izbora

Ostavite komentar


  1. U politici je jedino važan cilj – a bojkot nema cilj. To je samo odustajanje.

  2. Misle da ce neizlaskom na izbore najesen dobiti fer uslove.Najvno,najesen niti ce dobiti uslove a jos manje izbore!

  3. Pozicija ima lidera. Đilas je pokušao da se nametne ali nije uspeo. Opozicija je razjedinjena. Nema im spasa.

  4. Problem je sto niko u opoziciji nema dovoljno harizme da parira Vučićevom kešu, tek kada neko povede i ubedi ostale da sigurno osvaja vlast ( kao djindjic i dinkic 2000) Vučićev keš ce postati irelevantan . Da je sloba imao lovu koju ima SNS još bi bio na vlasti . Prosto svi smo mi kvarljiva roba ( i političari i biraci ), a prave sexi , harizmatcne i sa ozbiljnim finansijama, opozicije nema. Zato se desilo to sto se desilo .

  5. A,sad pamet u glavu,redakcijo,u interesu uspeha opozicije koja izlazi na izbore,ne objavljujte više izjave i saopštenja dela opozicije koja ne izlazi na izbore!

  6. U intersu uspeha opozicije koja izlazi na izbore ne objavljuite više izjave i saopštenja dela opzicije koja ne izlazi na izbore!

  7. Opozicija koja ne izlazi na izbore je najvise zbunila ljude, potpuno nesvesna sta cini… Ponasanje koje podseca na ostavljenog muza posle razvoda koji sada obilazi rodjake i prijatelje pokusavajuci da objasni kakva je ona… Glasaci su razocarani tolikom infantilnoscu pre svega, a poverovali su im u decembru da bi mogli biti deo vlasti. To je porazavajuce, kome smo mi to verovali… Ljudima koji ne prihvataju volju vecine, a govore o demokratiji?!

  8. „Konfuzne poruke ne treba slati biračima..“
    – Preciznije „Konfuzne poruke ne treba slati *konfuznim* biračima“. Normalni birači znaju gde i kako žive a oni drugi „konfuzni“ već 12 godina glasaju za SNS i A Vučića. Plus što ga je 2,5 miliona „konfuznih birača“ već 2 puta izabralo za predsednika države (ili „države“).

  9. Djilasove poruke su „konfuzne“ samo istim takvim glasačima. A oni ionako već 12 godina glasaju kao omadjijani za SNS i njihovog „šefa“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.