„Opozicija će učiniti sve da ne dozvoli formiranje beogradske vlasti u ponedeljak“: Sagovornici Danasa o konstitutivnoj sednici

Ostavite komentar


  1. Narod se pita oni odlučuju a vi ustvari svojim ponašanjem potvrdjujete da je narod u pravu.

  2. i ovi ovakvi nikakvi bez kicme i obraza hoce da vladaju,nece moci,nadam se zarad srbije da cete nauciti lekciju i pokusati ponovo 27me ali bez djilasa,marinike,mike,milosa i ostalih,novi ljjudi nova nada a ovi koji se sada gicaju ni da duvaju u sviraljku nisu sposobni

  3. Marko Sarić je dugogodišnji saradnik SNS u Beogradu i na Vozdovcu. Čitav DSS je poslednjih godina činio vlast u Beogradu sa SNS, da se nisu posvađali oko para, opet?

  4. Opozicija cini dovoljno, ali Mi, narod moramo biti ujedinjeniji, mnogo, mnogo vise treba da nas je na ulici, jer ovo je za nase dobro, buducnost nasu i nase dece!!!!

  5. Mi smo, izgleda, sposobni da krivicu uvek prebacimo na drugog. Tako sad prebacuje se na opoziciju. Nisu oni nama ni krivi ni duzni. Mi moramo biti ujedinjeniji, ako zelimo promene, bolji zivot bez korupcije, lazi i prevare. Ujedinimo se narode!!!!

  6. Ви нисте „опозиција“!. Зна НАРОД врло добро шта сте ви ! И има врло погрдне, различите појмове и именице којима вас крсти !.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.