Konsultacije bez DS, Dveri, DJB i SDS

Ostavite komentar


  1. Пошто ће то бити најбољи репродуктивни орган Вучићевих мисли и великих идеја, онда хајде нека буде Мартиновић. Ако верујемо да пријатељство постоји у политици, онда вероватно постоји и сажаљење.

  2. Da li ste prebrojali koliko naslova imate u vezi pozorisne predstave "Premijer". Razlike izmedju nekog "driblera" i "strucnjaka" nema, radice ono sto mu sef kaze. Ako se vec hocete pridruziti toj napetosti – trileru, analizirajte svakog favorita, pa cete videte do kakvog cete apsurda doci. Treba praviti analizu, kakve ce posledice za Srbiju imati takva politika.

  3. Najveći posao budućeg mandatara treba da se sastoji u tome da zna šta sve mora uraditi kako bi bio čovek.

  4. Zato ljudi glasaju za Vučića jer svakome pa i političkim neistomišljenicima daje priliku da iskažu mišljenje što je demokratski!

  5. A nacionalne manjine?
    A liste nacionalnih manjina u skupstini??
    Zasto njih nema kod predsednika na kolsuntacijama???

  6. Rističević M. Marjan(ovo) za premijera!!!
    Kad je bal nek je zabava… Da se bar smejemo kao sav normalan svet.

  7. Ima li ikog zdravog i još nezaraženog konfabulističarstvom da navede šta su to,,kandidati,na sličici,Koferče,Palma Krka drugi i jedan od Vulina uradili u,,minulim Im radovima,,da bi dobili,licencu,,za sastanak za,,izbor ,nekog tamo klona,,lidera,,Im i kadrovika,.ZA,Budućeg,,izabranika,,Ili se već USVOJILA dinastička zastupljenost,i podobnost sadašnjih,,spasitelja,, Srbije i njihovo očekivano,,Zlatno doba.,,.Po makedonskm bi to bila obična,, žurka na akrepite,,nekada ,slavnih im godina,,snalaženja,, u,,nesrećno sklopljenim okolonostima,, za,, običnu ,, mrsomudačku raju.I Skorceze i Kopola bi Im skinuli kapu za naklon na,,izboru,,spasitelja,,.i,,sledbenika glavnog,plemenskog Gurua u 21 veku.a sve u ,,skladu,,s Miroslevljevim Jebvanđeljem,ČAAAK,Do 12 veka,paše,gazde kmetovi, i latifundisti.,Neko,,mora, i da Ih podseti da je katif ferman ukinut još 1867,ili da se,douče,, na Akademiji, Za,,Doškolovavanje,,kadrova,,na,liderovu inicijativu,,.Tona pepela i tona bisera nevrede nigde na svetu isto,,Ovo drugo,,srećom ,,krasi neke tamo,,najnaprednije zemlje sveta,OPET.

  8. Jos jedna besprizorna instalacija Vucicevih toboznjih sikiracija, instalaliranih na obilje njegovih sludjivanja i zamajavanja javnosti. Dakle to i nista, zaista nista drugo.

  9. Reći ću vam ime premijera i svi ćete zanemeti. Đilas. Verovali ili ne.

  10. Koliko ko postuje volju biraca i institucije države, u tolikoj meri će im i država uzvratiti…. Zašto bojkot, oni Vucicu nisu potrebni, a kako pokazuju rezultati poslednjih izbora, ne trebaju ni Srbiji…

  11. Vučić stalno kopira Palmu…
    Palma otvori u Jagodini akvapark – Vučić pokrene Beograd na vodi.
    Palma napravi vodopad – Vučić napravi vodoskok na Slaviji.
    Palma napravi muzej voštanih figura – Vučić formira vladu…

  12. Vucicev pokusaj stvaranja slike laznog drustvenog konsenzusa.Nije moguca partijska drzava i demokratija.Jedno drugo iskljucuje.

  13. "Konsultacije bez DS, Dveri, DJB i SDS"… i bez Nove, Đorađa i Sande i svih ostalih koji još nisu poludeli. Botovi da li ste dobili pozive za rezervni sastav?

  14. Ma daj batu za mandatara stvarno nije u redu da radi u kovnici novca sa njegovim kvalifikacijama a on nije nikada bio na nekoj funkciji samim tim je zasluzniji i od Bate Santosa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.