Koraks pozvao građane Šapca i Paraćina da izađu na izbore

Ostavite komentar


  1. Korax se prodao za dve karikature u rezimskim novinama..Fuj….

    1. Teško da se Corax prodao. Pre će biti da Vi imate problem sa mišljenjem koje se ne poklapa s Vašim. Što je naličje medalje protiv čijeg se lica, verovatno, borite.

    2. O čemu ti to pričaš čoveče? Osvesti se dok nije kasno, corax je postulat za slobodu misli i kritike u Srbiji. To kažem ja koji sam u suštini desno od centra političke misli a on je čovek levičar. Vreme je da se podvuče crta i da se ljudi cene samo po svom moralnom pristupu i ljudskim vrednostima, radu i delanju bez obzira na ideologiju.

      1. Doslednost nama nedostaje. Ako se ne bojkotuju izbori u dve opštine, onda nigde na lokalu ne treba bojkotovati. Pa kud puklo da puklo. Zato, republički izbori treba da se bojkotuju u svim sredinama. Ako se ne bojkotuju izbori u izabranim sredinama, onda poruka bojkota gubi smisao, a daje se materijal vlastima da predstavljaju to kao želju za pozicijama a ne za demokratijom.

    3. Znaci i Koraks je u stvari Vucicev covek, i od pocetka je radio protiv Djilasa i demokratije?
      E moji Srbi…

      1. A,šta misliš čiji je Djilas potrčko?Pa,Vučićev.Ne zaboravi da se Djiki nadao da će sa Vučićićem u vlast,ali su shvatili da je ovde korisniji igrač.

    4. Naravno da je tako. Već smo navikli da se prodao svako ko misli drugačije od Đilasa i njegovih vernih pratilaca. Samo on zna šta je najbolje za nas, a ako dođe na vlast, niko neće imati pravo na svoje mišljenje, osim ako ne misli kao Đilas. Ne znam kako se zove takvo stanje, vi mi recite.

    5. Zašto bi neko iz Beograda, Kragujevca, Novog Sada .. da raspolaže slobodom na lokalu Šapca, Paraćina.. Ko nije sačuvao svoju slobodu ne može se osetiti pozvanim da raspolaže tuđom. Niti demokratija može da bude pritisak većine da rasprolaže tuđim imanjem ili prihodima.

  2. Naravno ne treba kažnjavati građane tih opština a ni njihove lokalne predstavnike zato što su pametniji pošteniji bolji Zašto da oni budu kažnjeni

  3. Slobodne gradavo ne sme se ostaviti da ih okupira Fašistička falanga ni po koju cenu.Uprotivnom sve što se odlaže žrtava će biti mnogo više.Znači, u tim grdovima „žene decu, nekada u zbegove sada, u stanove i kuće krite.“ Zatvoriti ulaze u grad za crne džipove Fašističkih falangi. Tokom dana glasanja sasuti kamenicama i močugama vozila bez tablica Fašistićkih falangi srpskih Musolinija i Hitlera

    1. Kažeš “Fašistička falanga Hitlera i Musolinija“…kad te Boško bude čuo,ne bio ti ja u koži.Što se tiče kamenica i zabrane nekome da udje u grad,pa zar to nije fašizam?Nego,budi ti u prvim redovima ako zaista ne želiš da pustiš nekog da se slobodno kreće,i prvi baci kamen nekome na džip,ili auto,pa posle nemoj da se žališ.Zabraniti nekome slobodu kretanja je čist fašizam,fašisto glupi.

  4. Umetnici su uvek bili zanimljivi, čudni i mnogo ih volim. Sa druge strane, oni su tu da nas zabave i primetio sam da nemaju baš veliki intelekt. To se vidi i kod Koraksa. Rečenica „Ako mu odbiju karikaturu koju je nacrtao, prestaje da radi za taj medij“ dosta govori o njemu, kao i pominjanje psihijatrijskih slučajeva. Ova vlast je daleko od dobre, ali od devedesetih do sada jedine bolje su bile Đinđićeva i Koštuničina. Đinđića nikada nisam voleo, pa ni sada, ali je pokazao potencijal. Naravno, nikada nećemo znati kakav bi stvarno bio.

  5. Totalni bojkot bi skrenuo pažnju svetske javnosti na ditaturu u Srbiji!-Uz pomoć rts-a,sns će pobediti i u oba ova grada!

  6. Koraks, Šabac, Paraćin i, daće bog većna gradova u Srbiji , će zbrisati ovu huligansko- lopovsku vlast, da mladi ne beže iz otadžbine!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.