Korupcija i ekonomija glavne teme SDS

Udruženi sindikati Sloga predali danas dežurstvo u Slobodnoj zoni

Ostavite komentar


  1. Izvinite, a kad nastupa Stoja u šatoru? Jel’ će da ima možda i pečenje.. i tako..

  2. vulinovih 20 odlazaka u kanadu „kod tetke“ po pare je nešto što će obeležiti ovu strahovladu prvorođenog. po tome će ostati upamćen jer manje više svi imaju taj nadmen i bahat stav i briga ih šta narod misli. samo drpaj dok se može, to im je moto.

  3. SzS i prica o korupciji i ekonomiji,pa da logicno mogu da pricaju jako lepo o Korupciji i Djilas i Jeremic i Veselinovic itd,a o Ekonomiji,prosto neka tema bude kako upropastiti Srpsku ekonomiju,razdoblje 2000-2012.Moze i Tadic da doda koju referenu na temu,kako sam izgubio izbore od grobara Tome.

    1. Sve to stoji sto ste rekli za 2000-2012. Al takodje treba napomenuti da su jedni od glavnih aktera tenderisanja i koruptivnih privatizacija sad u SNS – Dinkic, Vesic, Mihajlovic, Ljajic, Dacic itd… I nije danas vise pitanje korupcije nego otvorenog kriminala, svakojakih ucena, rasprodaja resursa, ugrozavanja buducnosti drzave i to sve „U ime naroda“. I to sto se danas radi ne moze ni da prismrdi onom „nekad“.

  4. To su dve najvažnije teme našeg društva. Čini mi se meutim, da se ne udara u srž roblema. NI SDS, a sada Naprednjaci vode selektivnu borbu protiv korupcije, a ekonomija se usmerava u sasvim pogrešnom smeru

  5. Gde su vam VOĐE idite kući budite sa decom, unucima, sa roditeljima nemojte da vas vaše takozvane vođe vuku za nos. pa kada dođe vreme za izbore iziđite i pokaži te svoju a ne njihovu snagu koju iskreno rečeno nemaju ( jedan nesme da gladuje, drugi da spava na tvrdom, treći u Čačku jede prasetinu )a jedan od njih vam govori da ste smešni i da je bez ideje inače njihov glasnogovornik Sergej. Budite barem vi pametni s. poštovanjem.

  6. … Tadič je ekspert za ovu temu koja je vrlo povezana sa moralom! On koji je mesec dana pre izbora napustio stranku zbog povređene sujete i tako otpočeo uništenje ne samo DS- a već i cele opozicije sad drži šator ali na pogrešnom mestu mada cirkuzant njegovog kova ne bi imao prođu ni na vašaru !

  7. Lele gužve,svi čekaju na red da bi pričali o svemu i svačemu,a pre svega o navedenim temama.Nije mi samo jasno sa kim će to pričati,fali narod,sa kojim stručnjacima,sa kojim….strašno,pa ti su još u parkiću, a kiša pada,nije u redu da kisnu i da im je hladno,mada je to žrtva zarad naroda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.