Korupciju proizvodi vlast

Deveta tribina Foruma pisaca (FP) i Građanskog demokratskog foruma (GDF)

Ostavite komentar


  1. Vlast vise ne zna gde udara glavom, salju 200.000 mladih, po proceni ASNS-a, u emigraciju u 2020, niko ne spominje taj slom drzave, bave se temama koje su bezanje od stvarnosti

  2. Nivo ispoljene nepismenosti u opremanju teksta potpuno odgovara plitkoumnosti Miše i Mijata. Ovo kako je drug Mijat pokušao da upozori na „uvođenje kineskog političkog totalitarnog sistema u Srbiju“ je toliko „dubokoumno promišljeno“ da zaslužuje divljenje-do-imbecilnosti, što bi rekao Radovan III !

  3. Zbog svega gore navedenog, ova vlast nas nikad nece uvesti u EU. Prvo, AV moze u nedogled da odlaze priznanje Kosova. Drugo, njemu i njegovima odgovara ovakav vid vladavine jer ceo vrh SNSa se negde ugradjuje. Bilo na ugovorima, bilo na prodaji srpskih dobara,bilo fakultetima kao „predavaci“, u trgovini namenskih sretstava …Sto duze traje agonija naroda,bogatiji ce biti politicki akteri.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.