Šefica Zavetnika kroz šumu ušla na Kosovo: Ušla sam na Kosmet

Ostavite komentar


  1. Šta je htela da kaže?Šta i da je stvarno,ilegalno ušla na Kosovo?Šta je bio cilj i šta je postigla?Ko bi normalan glaso za ovakvu osobu?Zaista nije čudo što u ovoj državi toliko dugo vlada jedan psihotični diktator.Cela ta patriotska opozicija je ista kao vlast.To su sulude predstave za sluđeni narod.Nama je neophodan protektorat i to sa velikom i jakom ekipom psihijatara.Treba neko da se na ozbiljan i stručan način pozabavi ovim narodom.

  2. Zavetnice ,da kažeš zašto Kosovo nije u sastavu Srbije? Zašto imaš kapuljču? Zašto kroz šumu? Postoje putevi…ali da slucajno ne napadneš vlast? Zašto sakrivaš činjenice?

  3. Idu izbori treba napraviti nesvakidasnje korake cak i protiv razuma, a da nema izbora ne bi bilo potrebe da se hvalimo sa ovakvim izletima, a sta bi bilo g-djo Zavetnice da su vas uhapsile kosovske vlasti imale bi puno pravo da vas zadrze zbog krsenja ovozemaljskih a ne samo njihovih propisa. Ali za poene se treba zrtvovati, da, da. Blago vama, Ziveli

  4. Treba li većeg dokaza da je neko eksponent vlasti i njihovih službi bezbednosti? Koji opozicioni političar može kroz šumu da uđe na Kosovo? Može samo neko iza koga stoji BIA. Ko je do sad sumnjao, više ne mora. Kome ovo nije dovoljan dokaz, ništa mu neće biti dovoljno.

  5. Voleo bih da je nahvataju pa da iz zatvora u Pristini „brani“ Kosovo.
    Niko normalan nece takozvanim patriotama dati glas jer je to glas za haos i moguci konflikt sa albancima. Treba progutati „zabu“, i nasu decu rasteretini problema i ziveti kao normalan svet u EU.

  6. A, sta se ovoj zeni konkretno zamera, stalno je napada prozapadna opozicija, znam da joj je otac novinar bio istinska opozicija u vreme Milosevica

  7. Šefica Zavetnika kroz šumu ušla na Kosovo: Ušla sam na Kosmet To je vase pravo vasa je zemlja niko nema prava da vas spreci to jeste silnog zlocina i to se nemoze vise dozvoliti !!!

  8. I sta je ovim htela da pokaze???? Milice, imam stan u centru KM, ako imas toliku zelju, mozemo se.menjati. ti meni tvoj stan u bg ,ja tebi stan u km. Posteno

  9. Ne razumem!
    Ilegalno ušla?
    Mogla je da se slika i ovde a da kaže..
    I šta onda, ako je ušla, koji je cilj?

  10. Zavrsila u sumu skrenula sa puta pitanje ko je sa njom bio, a sve se odvijalo na Kosutnjaku. Ah Milice lazljivice.

  11. @Milan: „A, sta se ovoj zeni konkretno zamera, stalno je napada prozapadna opozicija, znam da joj je otac novinar bio istinska opozicija u vreme Milosevica“

    Kakve veze ima sta su joj bili majka i otac? Ne razumem kakve veze njihovi postupci (i to iz 90ih) imaju veze sa njom i njenom partijom? Uostalom otac joj je bio clan radikala, a oni su 90ih bili opozicija Milosevicu isto koliko su i danas radikali i zavetnici opozicija Vucicu.

  12. Smesno koliko neistinama zele da privuku glasace,poput Vucica i ona nekim glupim izjavama laze ovaj narod,pa ko bi joj normalan poverovao? Bolje ne raditi nista nego davati ovako glupe fotke,da je bar bez njih mozda bi bilo ubedljivije ovako srozava i onako slab rejting. Ko joj veruje?

  13. Znaci, kad ona dobije vlast narod sa kosova će kroz šumu da izlazi u ulazi…. A recimi ima puteva koji nzkim svojim delom ulaze na Kosovo. Kako samo obmanjuju narod ovi heroji što celu svoju politiku zasnivaju na busa je u grudi.. Kako su oni neosporno najveće i glavne patriote a za ostale oni su ti koji će da presude…

  14. Čemu ovo? Koji tračak suvislosti, smisla i pameti i u krajnjoj liniji koristi, stoji iza ovog?

  15. @Neđo ona ima veca m..a od takvih kao ti,a mi smo g…a,fb ratnici,skinuti izdajnicku vlast i okrenuti list,kao hrvati

  16. Dobro, i sta sad? Tražiš političke poene za to, pa mnogi su ušli na Kosovo ženo božija.

  17. Konačno A Vučić ima vojnika za Kosovo .Samo napred ..možda sretnete I vojnike SAD!!!?..ili nekog iz Nato brigada!!

  18. Pa tamo se godinama ulazi i izlazi ko kako hoće,kriminal cveta godinama. To malo sirotinje što je još ostalo tamo će da se iseli što je i cilj ove vlasti. Pa svi znaju ko je napravio Zavetnike(SNS). Mi tonemo sve dublje i kao narod i kao država. Vulin,Šešelj,Vučić…šta nam to govori:devedesete!!!

  19. Koji blam za jednu osobu koja pretenduje da je javna ličnost! Sledeća poruka – uhapsili su me zbog nelegalnog upada na teritoriju Kosova… il’ će je proterati il’ je već pobegla kroz šumu u Srbiju…

  20. Похвала за храброст ове жене која је недавно постала мајка двоје деце, без обзира на мотиве.

  21. Svaka čast Milice,mislio sam da ove izbore nikoga ne glasam ali izaćiću i glasam tebe i tvoje Zavetnike,pokazala si da imas hrabrosti od većine i zaslužuješ glas naroda i građana Srbije,živa bila!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.