Kosnet: SAD podržala NATO u okončanju etničkog čišćenja na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Vi ste intervenisali zbog svojih interesa i manite više da pričate o ljudskim pravima. Vi ste poslednja država na planeti zemlji koja može pričati o ljudskim pravima,demokratiji,vrednostima civilizacije. To znate i vi jako dobro. Vi ste se stavili na stranu jedne separatističke i terorističke organizacije zajedno sa državom Albanijom i svojim „NATO“ saveznicima. Nemojte zaboraviti da je po prvi put Kosovo kao administrativna kategorija primenjena okupacijom fašistićke Italije(Musolini) i kasnije Nemačke,a nakon oslobođenja proteranim Srbima je KOMUNISTIČKI REŽIM koga ste VI podržali kao i Ustaše NDH je zabranio povratak u komunističku tvorevinu AP Kosovo i Metohija. Kako ste nas bombardovali i za vreme II svetskog rata iako smo spasili više od 1300 američkih pilota,to dođe „Dobro se dobrim“ vraća. Uzeli ste nam našu teritoriju silom,podržali ste naše neprijatelje. Šta očekujete u budućnosti za svoju zemlju? Za 50-100 godina? Znam da sve ovo vi jako dobro znate ali samo mi odgovorite: Podržavate li danas Fašističku ili Komunističku ideju na Kosovu i njihove“vrednosti“?

  2. Mladi gospodine iz Agresorske drzave, ako je tada bilo etnicko ciscenje, gdfesu danas 300000 Srba a koji su ziveli i sada imaju emanja na Kosovu. nisi ti za politiku realnih pogleda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.