Petković: Da li je u redovima specijalaca Kosovske policije u Banjskoj bilo i plaćenih ubica?

Ostavite komentar


  1. Petković na nivou Bakareca, Jovanova… Na osnovu do sada dostupnih informacija može se zaključiti da su kosovski specijalci pustili ,iz nekog razloga,Radojičića i ekipu da pobegnu put Srbije. Sve ovo liči na amaterizam i avanturizam SNSa. Kao što nepismeni i servilni vode javna preduzeća, tako se ponašaju i vode kadrovsku politiku u sektoru bezbednosti. Ceo sektor bezbednosti je devastiran i služi samo za fotografisanje, paradiranje, unosne javne nabavke, da spreči skandiranje protiv vođe…

  2. Petković,prodana dusa,mrssss ,ostavi više taj narod na miru ,bolje mu je kad ti i tvoj gazda iz Beograda mu ne pomazete.Ti si izdajnik Srpskog roda.

  3. Placeni su sigurno Jer primaju platu za to……a ovi tvoji sta Ste Im obecali djubre jedno gde su ti braca i rodjaci junace pred mikrofonom I kamerama fuj…..

  4. Daj ne pravite se budalama,zbog gluposti ce te nam navuci Sankcije na glavu,evo kao odgovor Teniss mesna industrija napusta Srbiju,uskoro bi mogle i druge kompanije i na ulicu bez hleba ce biti na desetine hiljada ljudi,uvesce nam vize izolovace nas sasvim zarad cega zarad Pljutina.

  5. Petkoviću ili si lud ili ti noge smrde
    Svako ko uzme oružje u ruke ono služi da bude upotrebljeno a ovi naši jesu išli violinama ili kako možda kao folklorno društvo.

  6. Ovo mirise na Milosevicevu politiku stra Bozija,ako se ne opametite tesko nama sa vama

  7. Sta reci Izdaja i manipulacija izvire iz svih pokusaja da sa sebe spere odgovornost za stanje u bivsoj pokrajni AV, nastavlja da zloupotrebljava narod na kosovu ostavivsi ih na cedilu da se sami spasavaju i iseljavaju sa vekovnih ognjista, jos kolko juce se kleo da ako Kurti krene da ubija Srbe nece sedeti skrstenih ruku , sta je sve uradio u koris Kurtija od dolaska na vlast ,sve mic po mic priznao je drzavnost Kosova ,sta je sve potpisano od Briselskog sporazuma preko licnih dokumenata preko Gazivode do Francusko Nemackog predloga sad se ubi tvrdeci da nikad nece priznati Kosovo koga briga sve je dato tako da ta formalnost nema znacaja…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.