Da li je moguće da se Srpska lista proglasi terorističkom organizacijom?

Ostavite komentar


  1. Da li je moguće da se Srpska lista proglasi terorističkom organizacijom?

    Ako se „poligrafom“ dokaze (a dokazat ce se) da Milan Radojcic nema nikakve veze sa „tragicnim dogadjajima“ koji su se dogodili u nedelju onda vlasti tzv. Kosova nemaju na osnovu cega SL proglasiti teroristickom organizacijom !

  2. Naravno da je Srpska lista teroristički gang. Ona je u mnogo većoj meri terorisala Srbe no Albance. Srbe je svela na pokorno roblje, o svemu odlučivala i odlučuje – od m.z. do univerziteta. Sistematski izbacuje Srbe sa Kosova, a onima koji ostaju saseca osnovne izvore egzistencije, zavela teror straha… Čudi me samo to što zvanični, etablirani Albanci traže gašenje SL. Izgleda da je obavila dobar posao za kneževe od Bgd i od Pr, a sad „Mrš!“.

  3. Izgleda da je Radoicic radio po nalogu stranih sluzbi, bez znanja Vucica. Sada je Vucic u mat poziciji. Ne sme da ga hapsi jer ovaj puno zna a zabio mu noz u ledja.

  4. To je samo deo sulude predizborne kampanje kaja je „podignuta“ na visi nivo. Posto tragikomicni zavisnik od izbora zivi za njih i non – stop je u „kampanji“, koja mora da bude „umetnicko delo“… Svaki put sve… Pa se malkcice igrao rata da bi penzosi i putinoseksualci ovlazili (mislim na oci), te imali divnu predstavu dok jedu mlevenu uginulu zivinu… I to je to! Vucic je ponovo pobedio! Pusta suzicu dok se prebrojavaju ukradeni i kupljeni glasovi! I… vec razmislja o novoj kampanji, koja mora biti spremna PRE nego sto se rezultati proglase! Brise… suzicu… I silovito krece u – novu kampanju!!! Jos jace, i sta vec!!! Realno, za sledecu kampanju, moralo bi biti i malo rata sa NATO paktom, ili pripajanje bosanskih partizana iz Republike Sumske, nesto mnogo jako, da udara… To bi moralo vrlo lose proci, naravno po jadne lude po Srbiji, koje ocekuju bar malo zivota pre smrti… I uvek glasaju za slepe vodice slepih… Bas mi se gadi gde zivim, iskreno! Fuj, fuj!

  5. I jos jedna sumnjiva stvar. On pozira na onom snimku, zna da ga snimaku a ima jedino on sesir. Ne gadjati coveka sa sesirom.

  6. Citajuci vase naslove i ja polako prelazim na albansku stranu.Sada shvatam koliko smo mi kao narod losi i da nas Hrvati,Bosnjaci i Albanci nisu klali i proterivali za djaba.Kad malo razmislim,da nije nas Srba koliko bi oni bili sretni i zadovoljni.

  7. Aj dosadni ste vise sa ovim kosovarima, radi njih mi u Srbiji vazda stradamo i budemo zrtvovani.Vala neka se vise otkace od nas za vjek vjekova Amen!

  8. Pa naravno da jeste, i to opasna po citav Balkan. Ali OPREZ on se znaju brzo transformirati…….vec su poceli!

  9. Ona teroriše svoj narod ,instrukcije prima od nepomenika koji ne sme pinokio nos da promoli na Kosovo ,a vajni predsednik.

  10. Kada procitam neke komentare sve vise sam za opciju Samo Sukob(rat) Srbiju Spasava.

  11. Sve ove diskusije besmislene su.Albanci su preuzeli punu kontrolu i nece je ispustiti.A Srbima ostaje da se polako sele.Mir,stabilnost,Vucic.

  12. U tom slucaju sta cemo sa gospodjom Kusari Lila iz vladajuce pristinske stranke koja je u mnogo, mnogo navrata saradjivala sa pomenutim gosposodinom i dogovarala podrsku za velik broj usvojenih zakona. I ne, ne podrzavam srpsku listu, samo ne podlezem kolektivnoj histeriji.

  13. Pa i OVK su prvo saveznici zvali teroristima, pa su posle postali dobri pajtosi i prijatelji .

  14. Морам да вас мало повратим у стварност, “ Косово “ је независна, опште призната држава од 2008 године, према томе ће они одлучити шта ће бити са тројанским коњем, capish ?

Ostavite komentar


Politika

Srbi sa Kosova menjaju vozačke dozvole 10

Srbi sa Kosova menjaju vozačke dozvole

Na Kosovu je do sada podneto više od 2.000 zahteva za zamenu srpskih vozačkih dozvole na kosovske, od čega je 1.739 predato u opštinama na severu, potvrđeno je KoSSevu iz Kosovske policije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.