Kosovo i Srbija bez dogovora o dinaru, Bisljimi rekao da više neće biti susreta

Ostavite komentar


  1. Nažalost više verujem kosovskoj strani koja kaže da Srbija nije bila spremna da razgovara o kompromisnom predlogu Lajcaka . Ako je to bila tema današnjeg sastanka onda Petković treba da se o tome izjasni i kaže šta je u predlogu Lajcaka neprihvatljivo za Srbiju. Umesto toga on čini zamenu teza i priča o 6 novih srpskih predloga.

  2. Pa nema dogovora sa Petkovicom, Vucicom i Dacicom …Kosovo je ne zavisna zemlja!!!

  3. Srbiji ni jedan predlog nije dobar misli vrteći se u krug da će Kodovo i EU ispasti iz ringišpila.EU treba da zaključa kasu i zabrani investicije i eto nam sretne budućnosti.

  4. Dobro komentarišite davajte svoju imovinu arnautima ane tudju to kaže čovek koji ih dobro poznaje oni su zlo sveta gde je droga trgovina ljudima isve nelegalne radnje tu je i arnautin na prvom mestu da bi podići ali tim parama zapadnjake

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.