Kap se (naizgled) vratila u čašu: Gde smo godinu dana nakon izlaska Srba iz kosovskih institucija?

Ostavite komentar


  1. Da prestanu da silom sebi daju za pravo u tudjoj zemlji jer nemaju nikakvog kosova ne postoji u tudjoj zemlji nikakvih rks nisu niti vaze u tudjoj zemlji dosta je bikl silne provokacije i ta illegalna policija nema sta da silom trazi u tudjoj zemlji nemaju nikakvog prava i da se trebaju skloniti sa tudje zemlje silom provociraju treba da formiraju ZSO Sto jeste obaveza ne da sami silom rade sta god zele to se nemoze dozvoliti nikakvog prava u tudjoj zemlji nemaju !!!

  2. U ovoj hronoloskoj prezentaciji dogadjaja ima puno realnosti dogadjaja ali, mora da iskazujem neslaganje konstatacijom „Podsetimo da su ti gradonačelnici na svoja radna mesta u Zubinom Potoku, Leposaviću i Zvečanu ušli uz pomoć brutalnosti i nasilja Kosovske policije, primenjene nad manjim brojem Srba koji je otpor u maju pružao“ posebno NE SA RECENICOM „brutalnosti i nasilja Kosovske policije“. Dvorisete i vrata objekata opstina u ime neke „vlasništvo Srbije i da se u njima nalaze i privremeni organi srpskog sistema“ su barikadirane srba drzavljana srbije, inace, znali bi da Srbija je napustila sve objekte i institucije jos 1999. Ti Srbi, su prestavljaje rizik za fizicko zlotsvljanje novoizabrane gradonacelnike, a kakav je bio rizik ukazuje intensitet i brutalnost ti Srba sa PK. Ako su imali hrabrost da se sukomljavaju sa KP, sta bi uradile sa civilima sa zadatkom gradonacelnika! Prisustvo KP je bilo samo preventiva da se izbegne zlostavljanje novoizabarane gradonacelnike.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.