„Kosovo napravilo važne korake u mnogim oblastima“

Ostavite komentar


  1. Samo kažem, daj im bože pameti, da rasteraju onu bandu koja ih vodi, pa da žive kao sav normalan svet.Taći i Haradinaj u Hag, postaviti nove ljude i to je to. Ovako će samo tupkati u mestu, a ova dvojica će puniti džepove.

  2. Kosovo nisu priznale ključne zemlje u svetu a neka se zapitaju zašto pa onda pričaju o iskoracima.

  3. Veselji prica o promovisanju lazne drzave Kosova, pa vise nego smesno, oni jedino što mogu da promovisu jeste nasilje.

  4. Drzava Kosovo ne postoji, tako da ne razumem kako moze da napreduje u nekim oblastima, a svi koji su bili dole znaju kakvo bezakonje vlada.

  5. Put ka EU je isti, ali kompromis je jedino rešenje koje se može rešenjem nazvati.

  6. Ovim autisticnim politicarima iz Pristine jos nije jasno da Srbija nece nikada priznati Kosovo u ovoj formi kakva je danas.Jos nisu naucili znacenje reci kompromis!!

  7. „Veseli je rekao da su ljudi na Kosovu već dugi niz godina izgradili međusobnu zdravu komunikaciju i da ne vide etničke i verske razlike kao prepreku već kao korisnu vrednost, za izgradnju razvijene demokratske države i bolju budućnost.“—O moj boze! Da li je moguce da on ovo izjavljuje!? A svaki dan smo svedoci maltretu i unizavanju Srba koji zive na Kosmetu!

  8. Pazi da ne poverujemo da će se bivši terorista boriti protiv terorizma. Veselji treba da sedi u zatvoru a ne da daje razna saopštenja i izjave. Sramota EU.

  9. Kako vas nije sramota da pričate o miru i saradnji a osnovne obaveze po zaključenim sporazumima niste ispunili, šetate se sa dugim cevima po Gazivodama, pljačkate, otimate i maltretirate srbe i mislite da će zbog onih koji vas podržavaju sve to glatko da prođe. E samo ste se tu malo prevarili.

  10. Ajd i ja da se razbaškarim na ovoj avliji botovskih komentara i da svečano izjavim da podržavam Acu Ribolikog u njegovom kriminalnom dilu raspodela teritorija sa Hašimom i Ramušem i da im želim još puno uspešno prošvercovanih tona heroina i uspelih reketiranja i ucena.

  11. Podela Kosova na sever i jug je jedino što je ispravno i što nam omogućava nastavak puta ka EU.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.