Kosovo obezbedilo dve trećine glasova za Savet Evrope, Srbija odgovara „otpriznavanjem“ 14 zemalja

Ostavite komentar


  1. Srbija treba sa brani i da brani ono sto i jeste njeno kosovo i metohija vekovima nikome se ne da niti se preda kosovo je srbija !!!

  2. Ti “ Ja “ nauci da pišeš i pogledaj u kalendar! Mani se prošlosti!

  3. Ja za ovu zemlju ne ratujem. Samo za moju porodicu. Vlast je izdala sopstveni narod! Crkva isto! Idem negde gde cu da imam svoj mir. Ovde je rasad budala.

  4. @Ja. Ma da Ja, tako to trebamo uraditi. Uprotiviti se velesilama, pa decama u śkolu naućiti kako smo to ćasno uradili, pa onda kako su se oni protivili nama, pa onda im objasniti takodje da smo se pridružili: Iranu, Mongoliji, Bjelorusiji, Indiji, itd. Joj joj.

  5. KOSOVO JE SRBIJA …ZA 5…10….100…GODINA..VRATIĆEMO GA.
    NI SLUČAJNO NE TREBA PRIZNATI KOSOVO JER AKO DAMO KOSOVO SUTRA ĆE NAM BITI ISPRED NIŠA…ČAČKA…KRAGUJEVCA..BEOGRADA….KO TO NE SHVATA NE BI TREBAO NI KOMENTARE DA PIŠE JER NIJE DOVOLJNO PISMEN I NE POZNAJE ISTORIJU.

  6. Savet Evrope i partnerstvo sa NATO VS Nekolicina ostrvca na pacifiku i afričkih banana republika

  7. @Ja, sigurno si sa Kosova i Metohije, a živiš u Beogradu, pa se junačiš. Pitaj ljude koji su ostali dole, da li su oni za borbi

  8. @Miroslav, nama Zapad svakako sprema igranku oko granica i nakon Kosova. To nam sledi ako budemo sledili njihovu politiku, a to je cerupanje jos nekih delova zemlje.

  9. Znači Evropa brani teritorijalni integritet Ukrajine.Sano želim Rusiji pobedu.Sa kosovom je gotova priča .Ekonomija i politika idu zajedno.!!

  10. Pa dok mi Evropi i Americi guramo prst u oko kada se radi o ruskoj agresiji na Ukrajinu, Albanci se lepo i pametno drže toga da idu uz Zapad, pa su tako i odlike tog Zapada uvek u njihovu korist.
    Šta mi imamo od inacenja i prkosa? Šta mi imamo od podrške Putinu sem toga što će nas sadašnjost osramotiti pred narednim generacijama? Još od Tita, mi nismo napravili dobru političku odluku.

  11. I onda pitaju zasto Srboja nece da uvede Rusiji sankcije? Dakle, vise je nego ocigledno da tzv Kosovo jedva ceka da Rusija ne bude u igri pa da krene u ofanzivu.

  12. Nekome je milo što će lažna država aplicirati u SE. Sledeća su još dva regiona koji će tražiti odvajanje od Srbije, samo zapadnjaci da nađu kritičnu masu za to.

  13. Dragane
    Ti si jedan od onih koji bi i rodjene roditelje prodao samo da tebi bude dobro. Toliko si jadan.

  14. Sta je savet Evrope. Da li je tu najveca evropska drzava.
    Mir Slovenskoj braci.

  15. Sto vredi sto se place za Kosovom kad se ne vidi da ce ikada biti kako Serbija hoce .Druge Jace sile su preuzele a Serbija toliko naivna da mislimo je pozitivno koje nikada nece doci .Samo se gubi vreme I nestvara se nista bolji zivot za nasu djecu I omladinu .

  16. Vučić je dao pristanak Šolcu za prijem Kosova u Savet Evrope a krije se iza toga pod izgovorom da će Kosovo priznati 14 država.

  17. Kosovo evropa da ne cacka toje nase i ostaje moze ziveti svako a toje nase i tabu

  18. Vucic je medju jacim savetnicima i lobistima Kosova.Prepisao Kosovu svu Srpsku imovinu na Kosovu.

  19. Ova vlast vec godinama malo po malo prodaje Kosovo.Jednog Dana ce odgovarati za izdaju.

  20. Srbija gubi užasno mnogo vremena, novca i energije na odavno izgubljeni rat. Ko će od političara prvi da stisne petlju i kaže: ,,Car je go!”?

  21. Ruski zvanicnici su izjavili da Rusija nije promenila stav! Netreba .anpulisat , casnoje dat ostavku a sacuvat drzavu!

  22. Vojsku, i nazad po svoje, ove „osude“ i priče okači Vučko mačku o rep. Nisu ga ni oni oteli rečima nego artiljerijom. Tako da druže nemaš drugih opcija. Ili skini gaće kaži predajem se

  23. Fotografija uz tekst nije Savet Evrope…vec zgrada Saveta EU u Briselu.
    Treba voditi racuna prilikom obljavljivanja ovih fotografija, cesto se pravi greska.

    Srdacan pozdrav

    Dragan Stojovic

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.