Kosovo odbacilo mogućnost izručenja Tomora Morine Srbiji

Ostavite komentar


  1. Nećemo zaboraviti. Jednog dana, a to će biti kad tad odgovara ćete zbog pomoći ratnom zločincu. Vreme vam curi

  2. To sto ste Albanac ne znaci nista jer ste pre svega Ministar u vladi Severne Makedonije. I preci su odnosi sa Srbijom koja cak ima objedinjenu granicnu kontrolu i vazna je karika za pocetak pretpristupnih dogovora sa EU. Ako Severna Makedonija ne izruci osudjenog ratnog zlocinaca to ce znaciti da Srbija revidira svoju politiku prema Severnoj Makedoniji.

    1. @Miodrag…Ko je „osuđeni ratni zločinac“ a nije mu se ni sudilo ni presudilo?! A u Skupštini vam sedi jedan takav,ali osuđen i to vam ne smeta? Kada će se suditi egzekutorima braće Bitići,to nije problem?

      1. @Achtung,achtung,es wird bekannt gegeben!

        Ala si ti jedan vredan bot, koliko samo „komentara“ si nakuckao, ti garant kuci odneses bar tri bureka na dan a i bonus baklavu. Nego ta braca Bitici, to su oni teroristi iz uck, propadnici tzv „atlantske brigade“? Oni koji su po Kosovu i Makedoniji ubijali i proterivali?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.