„Umesto šampanjca i slavlja, ponovno vrtenje u krug“: Da li ima bilo šta značajno da se kaže o dolasku „velike petorke“ u Beograd i Prištinu?

Ostavite komentar


  1. Sa ovom velikom petorkom male su šanse za ulazak u EU.
    Meni više nije ni želja da uđemo u EU.

  2. EU hoće da bacimo pod noge i Povelju UN i važeću Rezoluciju 1244 i da priznamo lažnu „državu“ na svojoj teritoriji i da istovremeno ispoštujemo pravne norme koje su izgleda one koje ih ona same kroji za sebe.

  3. Naša vlada nikada neće da opozove kampanju otpriznavanja tzv.Kosovo i svih pokušaja priznavanja iste od strane međunarodne zajednice.

  4. Kurti i treba da zna da tzv. Kosovo nije priznata država, nije članica Ujedinjenih nacija i nju ne priznaje ni cela Evropska Unija. Toliko o tome.

  5. Svi neposredni pregovaraci uzivaju i bogate se tokom ovog procesa, od Vucica preko Lajcaka, Escobara do Kurtija. Njima se ovaj proces i ne zavrsava jer im isti obezbedjuje ogroman uticaj i jos vise para koje se neometano slivaju u njihove dzepove. Ljudi koji zbog njihovog bogacenja, bahacenja i odugovlacenja stradaju na ovaj ili onaj nacin, srbi, albanci i ostali nisu razlog da se ovi titani diplomatije za njihov dzep zabrinu i ucine bilo sta.

  6. Vicic dobro zna oni su dosli pred izbore u srbiju sta to znaci ili ces slusat kako mi kazemo ili ces sa vlasti i tu vise nema rasprave

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.