Kosovo postalo pridruženi član Parlamentarne skupštine NATO-a, šta je sledeće?

Ostavite komentar


  1. I šta ćemo sad?Povećana borbena gotovost, pokretanje artiljerije.Nikad predaja samo borba neprestana…
    Pink i hepi žalopojke u najavi.To je ta naša bortba do poslednjeg srbina na kosovu.

  2. Kako šta je sledeće, sledeće je 3. svetski rat, gde ćemo opet morati sve da ih razbijemo i pobedimo (i izginemo) , pa će onda opet među komšijama da zavlada bratstvo jedinstvo i naprasna ljubav prema Srbiji – i onda sve ispočetka…

    Kako znam? Prosto. Ovi koji bi u EU oni bi bilo gde samo da nisu u Srbiji. Pa makar i jopet u Jugaslaviju. Da ne znamo koliko nas „vole“ pa ‘ajde; Valjda smo prerasli tu naivnost, pitate? Ma kakvi, „EU nas voli, tamo nam je mesto!“ (kad smo budale)

  3. Sve ostalo, tabloidi i Vlada Srbije neka kažu narodu da je Kosovo država i da će biti u svim svetskim ustanovama.

  4. Dok je ove nesposobne, pacerske, korumpirane i kriminalizovane vlasti izbaciće nas iz medjunarodnih organizacija.

  5. Реферишем се на питање из наслова – па, шта следи : Стихови из једне дивне хумористичне и благо ироничне српске песме ( Коси тата, косим ја), који пророчки гласе “Плаче тата, плачем ја, плакали смо обадва“

  6. @Mmm, osnuješ stranku, kandiduješ se na izborima sa programom da se prizna Kosovo i Metohija, da bi nam svanulo, pobediš i eto. Prosto … Tebe čekamo da nam svane već trideset godina.

  7. Bravo. Još samo da ova nasilna vlast Koj laže narod po Vučićevim direktivama prizna zvanično Kosovo. Dosta laži narod nije glup a i ptice na grani znaju da je Kosovo država odavno. Pustite taj narod Srba i Albanaca da žive kao što su živeli u Titovoj Jugi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.