Kosovo postalo pridruženi član Parlamentarne skupštine NATO-a, Mađarska jedina glasala protiv

Ostavite komentar


  1. Za Kosovu su glasali i sve te zemlje NATO-a koje nisu glasali protiv nje ! Uzdrzanje nije potpor nego tihi pristanak !

  2. Kosovo ce pre uci u EU nego Srbija koliko se moze videti. Samo neka nasi tako brabonjaju ostacemo ko majmunsko ostrvo u Europi

  3. @ibish

    Koje lupetanje, da su hteli da podrze tu albansku tvorevinu na Kosovu onda bi glasali ZA i ne bi bili uzdzrani. Uzdrzanost nije podrska. Svasta.

  4. Дакле, још једна „победа“ АВ, као последица његове дипломатске „офанзиве“, где су сада колоне аутомобила СНС сендвичарани возова са заставама, да прославе још једну „победу“. Аман таман, доста више са тим победама, почеле су свима да трну уши од њих

  5. @Ibish

    Za upucene i zdrave razume to se tako mose i tumaciti, potpuno se slazem sa vama

  6. Pa sve ide po planu Berlina. Sad ce da daju mozda ZSO (sa nikakvim ovlascenjima), a kada se docepaju stolice u NATO ukidaju ZSO, menjaju Ustav (ukidaju onih 10 mesta u parlamentu, srpsko kao zvanican jezik …) i Srbi tog dana mogu da se pakuju jer tada nece biti zivota za njih u Kosovo NATO članici.

  7. to isto imamo i mi. da li povlacimo nasih pet delegata. zna li se sta? kolike su dnevnice tamo, pricaju li nesto? Zasto oni nisu glasali protiv vec samo madjari??

  8. i nakon ovoga opet će baba neka ( i neka deka )koja se truje srećnomm i rozom tv da glasa za oskara ! ! !

  9. sve je to nas predsednik dogovorio cisto sumnjam da nije dogovorio i ne formiranje zajednicu srpskih opstina jer on je po tome poznat

  10. Uzgleda da du Kisovski savetnici i saveznici bolje od nasih sve pripremili a mi samo kao Jalumeri vicemo to je neoravda

  11. AV je sve to dogovorio, tako da proevropska NATO opozicija može samo da sanja da će preuzeti vlast. Na istoj ste strani sa AV, samo što je on perfidniji. Čak imam utisak da opozicija dobija deo kolača i za AV priča da je nacionalista, šovinista, neevropejac, rusofil… A on je običan NATO EU izaslanik.

  12. I šta ćemo sada da delamo dragi naši Veliko Srbijanci.Oglasite se malo, dajte vaše mozgove uključite.Samo se držite izbora i da ne izgubite.Za ostalo vas boli uvo. Uživaj te bagro!

  13. @Gorane, za tvoju informaciju, delegacija Srbije nema pravo glasa u Parlamentarnoj supstini NATO-a, jer Srbija nije clanica te organizacije, vec ima status pridruzene clanice, isto to sto je danas postala i Kosovo. Pravo glasa imaju samo punopravne clanice Alijanse.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.