Kosovo prekida dijalog dok Srbija ne ispuni obaveze

Ostavite komentar


  1. Mi da ispunimo obaveze?? Nazalost njihov bezobrazluk nema granica, sve vise verujem da je po diktati sa strane napravljena situacija naseg ponizavanja i akumulacije besa i frustracije u nama. Kada to jednom pukne, a puci ce, neka je bog i njima i nama u pomoci. Nazalos sa Albancima nema suzivota, to smo valjda do sada naucili, bar sa vecim delom, pa se po tome i vladajmo,

    1. Vi kazete da sa Albancima nema suzivota. Pa recite, ko je dosao sa Karpata na Albansku zemlju, Albanci ili Srbi? Ko je napao kosovsko zivlje ’90-tih? Kosovo nije ispunilo formiranje ZSO, a Srbi nijesu ispunili najmanje tri dogovora. Ali za vas bitno je samo ono sto nije ispunilo Kosovo.

    2. …Pa Zil, koliko puta bi ti hteo da nesto „pukne“, vec je to vidjeno 90tih kad je puklo na sve strane po bivsoj YU…Covek dokazuje ko je, sta je i sta misli svojim delima a ne praznim recima. Serbi su pokazali celom svetu i ne samo Balkanu ko su, sta su i sta misle o svojim komsijama narocito Albancima kada su postali „Nebeski“ i kad su mislili da ih niko nece zaustaviti u odmazdi nad neduznim nesrbskim narodima…valjda su mislili da ne samo da su“nebeski“ nego i „nevidljivi“ ko ce ga znati…

    3. Kako znate da nema suzivota?
      Jeste li probali?
      Znate li nekog Albanca?
      Ljudi su isto kao i svi ostali,nemaju rogove…

      1. Normalan covek ne mora ni da zna ni jednog Albanca, dovoljno je da procitate te vase komentare koje ovde ostavljate i da pozeli da vas nikada u zivotu ne sretne.

  2. Ima li kraja bezobrazluku, da ne budem grublja. Svaka čast našoj strani na prevelikom stpljenju i odgovornosti koju pokazuju sve vreme.

  3. Аха, сад се све окренуло наглавачке? Србија да испуни обавезе? Па може бит? У тој КВИНТовској чорби може све да се помеша и измути!

    1. Naravno svi da ispune sve. Srbija da isključi onog Dodika iz pregovora i „republiku srpsku“ na Kosovu pa da krene sve na svestranu korist, zadovoljstvo i sreću. Licemerstvu bi trebalo stati na kraj. Srbija ima malo veću državnu tradiciju pa bi i Kosovu mogla pomoći ako ne želi da živi i održava se u neprijateljstvu i stslnim konfliktima.

  4. Mozemo mi o Scipetarima da mislimo sta nam je volja ali jedno je sigurno, sto bi rekli maratonci:“E…tako se to radi“. Rezultat njihovog zahteva ce mo tek da vidimo a bice: I nase kuce (AV,AV,AV), pocece da mjauce ( mau,mau). Zivi bili, pa videli.

  5. Danas smo dosli dotle da jedno Kosovo bira kad ce se nastaviti pregovori i postavlja uslove Srbiji i Briselu sta sve treba da se ispuni…Ukome je problem,Kosovo ili EU?

  6. Napad je najbolja odbrana.SRBIJA JE SVE OBAVEZE ISPUNILA ŠTO SE OD NJE TRAŽILO,A VI NISTE NI JEDNU.Pa sad ne smete u Brisel da idete.

  7. A što Danas ima ovakve tendenciozne naslove alla Informer, gde se već presudilo da je Srbija kriva jer nije ispunila nekakve obaveze…

  8. Neverovatno koliko je frustriranih,pa zadojenih iracionalnom mržnjom, koja se svakodnevno širi preko skoro svih medija prema Albancima i NATO. Sve gurajući glavu u pesak, što se tiče našeg sramnog udela tokom 90-ih!
    Rezultat će biti ni Kosovo ni Evropa!

  9. Treba im krila potkresati. Mnogo su se osilili. Što je i logično kada imaju podršku sa pozicije sile.

  10. Njih ne interesuje narod, sunarodnici, manjine njih interesuje teritorija i eksploatacije teritorije. To je poznato i to je kljuc svih kljuceva.

  11. Medjunarodnoj zajednici pokazuju da grade reputaciju na pritiscima i pretnjama i napadima, bez diplomatskih dijaloga i medjunarodno-pravnih pravila… a na tim temeljima drzava nikad ne moze nastati..

  12. Sta je bilo sa proglasenjem ZSO do 20. aprila? Nista! Smirile se strasti, Srbi se vratili u parlament i sada Albanci krecu u kontra-ofanzivu. Do samo pre 5-6 nedelja su obecavali sve, Srbija je spustila loptu i to je bilo dovoljno da se desi ovo o cemu citamo danas. Umesto da stvarno nagura vojsku i policiju na granicu Vucic se miri sa pregovorima i vraca na prvobitne pozicije. Bitno je da je on ponosan na svoje izjave. Posle svega, niko nas vise ne uzima za ozbiljno ni kao drzavu, ni kao narod. Sramota!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.