Nastavljaju se protesti na severu Kosova: Više stotina Srba i jutros ispred opštine Zvečan, Kfor ulicu blokirao bodljikavom žicom

Ostavite komentar


  1. Srbi su i prosli put mirno protestovali bodljikava zica je zbog ovih drugih koji hoce da preuzmu vlast nasilno. Srbi hoce normalno da zive na svojoj teritoriji a ne da je ih neko proteruje.

  2. I treba da nastave proteste samo da Srbi ostanu mirni da ne nasedaju na provokacije.

  3. Kako su revnosni natovci kad treba da pruze podrsku sipcima, ali zato nista nisu ucinili kada se nad srpskim narodom vrsi tortura.

  4. Svim srcem sam uz nas narod sa Kosmeta. Ovakvo ponasanje KFOR-a je nedopstivo i sramno.

  5. Srbi su i prosli put mirno protestovali bodljikava zica je zbog ovih drugih koji hoce da preuzmu vlast nasilno. Srbi hoce normalno da zive na svojoj teritoriji a ne da je ih neko proteruje. Vojska treba da bude pripravna i da brani svoj narod.

  6. Bitno je da ne nasedamo na siptarske igre bez granica i udjemo u sukob sa Nato snagama.

  7. Tu smo svi da sa nasima sa KiM budemo u velikoj slozi kako bi se izborili protiv takvih napasti

  8. svi Srbi na KIM doživljavaju isto svoju tragediju, njima je potrebna ozbiljna pomoć na terenu

  9. Nije lako i nije normalno ziveti takvim zivotima,nas narod nema mira i to mora da se resi.Pokusavaju na razne nacine da nas proteraju ali jos uvek se nedamo

  10. Ne zelimo sukob, samo zelimo da budemo svoji na svome, da u miru zivimo i radimo.

  11. Velika podrska za sve koje danas mirnim putem iskazuju nezadovoljstvo Pr

  12. Borba i dalje traje, borimo se svi zajedno za ostanak i opstanak naseg naroda na KiM.

  13. Da se tog zla sto silom zla u tudjoj zemlji cine i da silom opljackaju tudje sklone sa tudje zemlje nemaju nikakvog prava da silom sebi daju svakim zlocinom za pravo sto nikakvu u tudjoj zemlji nemaju niticese tog zla dozvoliti da se tog zla skloni odmah sa tudje zemlje gde to ima da silom rade u tudjoj zemlji sta god zele tog zla se nece vise jos jednom dozvoliti i da silom opljackaju tudje gde to ima to niko u svojoj zemlji ne dozvoli nitice to srbija to jeste zemlje srbije njeno pravo u svojoj zemlji sto niko nema pravo da je spreci !!!

  14. Srbi su pobednicki narod i u ovoj teskoj borbi cemo uspeti da izborimo pobedu za nas narod na KiM.

  15. Srpsku zemlju ogradjuju bodljikavom zicom od Srba. Koliko dugo misle da ce tako zaustaviti Srbe.

  16. Sta blokiraju zbog cega nemaju pravo da silom sprece natod od svojih prava niti njihove zemlje trebaju zlo da sklone sa tudje zemlje ne da blokiraju silom nista nije njihovo da oni odluce niti da narede i da vise silom ne provociraju nego zlo da sklone sa tudje zemlje da nebude previse kasno to je zl8cin sto se vise i nikada nece dozvoliti dosta je bilo zla zlocine na raznih nacima lazi na gomili svega zlo prekrseno nezakonito zlocim bez nikakvog prava srbija treba i narod da budu spremni u svemu da je dosta bilo zla i zlocina lazi i kos silom zele plhacke sto se nikada nece dozvoliti niko nema pravo da spreci srbiju niti naroda od svojih prava niti njene zemlhe to nikuda nema niti postoji niticese tog zla vise dozvoliti !!!

  17. U i ovoj nepostenoj borbi uspecemo da pobedimo i sacuvamo nas narod na KiM.

  18. Nadam se da ce pripadnici Kfor jedinica biti dovoljno sposobni odbraniti goloruki srpski narod u Zvecanu?!

  19. Trebaju da zlo sklone nemaju pravo narod sa svoje zemlje niti njihovo pravo niti zemlju da silom stvaraju za svoje sto nije niticese se nikada dozvoliti i nikakvog prava u tudjoj zemlji nemaju da sebi silom to pravo daju sto nikakvu nemaju da se tog zla sa tudje zemlje sklone sto se silom i svakim zlocinom nezakonito reklamiraju i svakom silom da je dosta zla i zlocina bilo bez nikakvog prava niti razloga stbija da bude spremna i narod u svemu dosta je bilo cirkusa svih tih godina tog zla se nece i nikada vise dozvoliti da jesu zlocinom lazima nezakonito svakim lazima svega prekrsenog svako zlo silom pocinili sto se jos jednom i nikada vise nece dozvoliti dosta je bilo takose u tudjim zemlha ne radi nikakvog prava,nemaju svega su zlocinom i svakim lazima svega prekrsili i da svako zlo i zlocine na gomili imaju dista je bilo to je siöni zlocin i te silbe pljacke se nece dozvoliti to niko u svojim zemljama ne dozvoli nitice to srbija to jeste njeno pravo i njena zemlja srbija se pita u svojoj zemlji ne svako za sebe i silom zla da stvaraju nikakvog prava nemaju !!!

  20. KFOR treba da stane u zaštitu Srba, jer je to njihov osnovni posao na severu KIM

  21. Trebalo bi da protestuju protiv onih koji su ih očigledno prodali!!!

  22. Ocuvanje mira je na prvom mestu, nadamo se smirivanju tenzija i stabilizaciji situacije

  23. Moramo se izboriti i nadjacati Kurtija! Svim srcem uz nas narod na KiM!

  24. E jadni ljudi. vucic je vec predao Kosovo i odredio vam sudbinu. Ovo je predstava kojom stitite njega i njegovu vlast, kao eto on se bori za Srbe i ne da Kosovo, podrzava narod ,dovodi vojsku ali samo do granice….Sve je to dogovor izmedju njega, Kurtija i zapadnih gazda

  25. Аууу, све јаднија понуда ботова, па ово је туга… Занима ме да ли ови што вас плаћају за небулозе које просипате овде уопште читају шта лупетате пре исплате, а?

  26. За „Јану“
    Само две поруке? Јооој, мукице, па зашто тако, шта ће шефић да ти каже? Могла си да се угледаш мало на колегу талета и од две направиш шест. Хахаха

  27. Znači opet logor i diktatura,užas!Jadan narod,strašno!Ne može srbin da bude srbin na svojoj zemlji!

  28. Zasto ne posaljete policiju na kosovu pa nasa policija protiv policije kosova i nasa policija bije goloruk narod u srbiji a ovako neka udari sila na silu pa ko pobedi policija na kosovo to joj posao

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.