Skupština Kosova usvojila rezoluciju o događaju u Banjskoj, traži se kažnjavanje Srbije zbog podrške terorizmu

Ostavite komentar


  1. Stalno kmečite da vas Srbi koji su u velikoj manjini na Kosovu napadaju, ometaju vašu bezbednost i ugrožavaju stabilnost vaše suverene zemlje.
    Ustvari činjenice ukazuju na to da vi terotišete preostalu šačicu Srba pod „budnim“ okom „nesvrstanih“ snage KFOR-a i NATO-a.Vi jeste pulen moćnika koji nikome ne polaže računa za agresiju i pljačkanje manjih državica koje vojno ne mogu da im se suprotstave ali i toj praksi će uskoro doći kraj, kao i tom vašem kmečanju.

  2. Da su u rukama tih poginulih “ terorista“ Srpske nacionalnosti bili kalašnjikovi ili oružje made in Amerika te strane bi bile pozvane za podsticaj terorizma na „suverenom“ Kosovu?
    Kurti bi mogao malo da oplete i po snagama KFOR-a i NATO-a što ih ne čuvaju dobro i dopuste takva sporadična nasilja nad albansko-nacionalnom većinskom stanovništvu na Kosovu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.