Kosovska ministarka: Poslednji poziv firmi “Elektrosever” da se nastavi sa sprovođenjem sporazuma o energetici

Ostavite komentar


  1. Srbi sa severa Kosova ne plaćaju struju 25 godina, da li vi, dragi moji Srbi, plaćate ovde struju? Samo pitam da vidim da li sam ja budala koja plaća svaki mesec.

  2. Srbija i dan danas placa milione i milione evra kredita koje je uzela za odrzavanje i razvoj kosovske elektrodistribucije. Pa odbijte od tih sredstava. Sta je sa tim sredstvima?

  3. Draga Dragana ne plaća Srbija ništa, već plaćamo mi građani Srbije, koji takođe plaćamo utrošenu struju, ali valjda je neko veći srbin ako ne plaća struju 25 godina.

  4. @Dragana
    Znaci,koliko te ja razumem ti ovo odobravas!Da zive na tudjoj grbaci vec dve Decenije,a za tebe je to u redu.Izvini,ali ako svi
    gradjani Srbije tako razmisljaju (sto naravno nije slucaj)onda bi trebali da osnujete nekakvu organizaciju koja ce da radi za vas,jer ovo je abnormalno da neko uopste moze da zivi na tudji racun.Ali to nam je svima vec duze vremena poznato,pa zato im je vise nego dobro,jer ne placaju struju,zive u uzurpiranim stanovima/kucama dok ih vucko hrani sendvicima,pa kome je onda stalo do normalizacije?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.