Protesti Srba u Zvečanu i Zubinom Potoku završeni, NATO raspoređuje dodatne snage na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Vucic je rekao da nista ne moze da se menja na ulici.Jel tako? A on bi na Kosovo to hteo.A sto niste izasli na izbore nego slusali njega.Samo huska narod i iza svega stoji Srpska lista.Svi znaju.
    A dize vojsku.Koju?Pa ne sme 5 km da se priblizi granici jer ce ga totalno unistiti.

  2. Ljudi, ovdje nebi trebalo da ima problema – neka judi koji su izašli na izbore i izabrani za gradonačelnike rade svoj posao. Oni koji su poslušai Vučića i nisu izašli na izbore mogu da rade kao gradonačelnici kod Vučića. Nema druge zemlje koja bi im priznala to vanje a da nisu učestvovali na izborima. Nije im ćaća ostavio fotelje u nasleđe.

  3. Kapa do poda za gradonačelnika, ne popuštaj ni milimetra. KFOR mora osigurati normalan rad demokratski izabranih načelnika, u suprotnom neka to osiguraju primjenom sile.

  4. Koča Popović (1992): „Srbi su samo protiv onoga ko bi hteo da ih makar malo opameti, a oduševljeno kliču svakome ko ih još više zaglupljuje, unazađuje i unesrećuje. Žalosno je što su Srbi u civilizacijskom i kulturnom pogledu ostali na nivou na kome su bili pre sto godina. Oni nisu u sukobu sa svetom, već sa samima sobom, vraćajući se na šajkaču i opanak iz kojih su jedva izašli.“

  5. Sta treba tom narodu na Kosovu da se desi da bi digli ruke od ove vlasti u Srbiji. Daju im instrukcije kda da udahnu i tada im stave kesu na usta. Samo mogu da kazem jadan taj narod i mi sa njima zbog zla na Andricevom.

  6. A gde je tiranin i familija,a zvonce,radojcic ,kriminalci,cela vlada .znas sta je brnabic za uniformu i pusku kao rambo,pa orlic ,mali,gasic i vulin centar veze.ona ministarka pravde i ona kisic bolnicarke.vesic kuvar.cela brigada.pravo na Kosovo,bando pokvarena.ne da ratuju i ginu tudja deca,a sve ste vi zakuvali i unistili.

  7. Pendrek, kundak, bajonet i dresirani vucjak su jedini argumenti koji Srbi priznaju, poznaju i mogu da shvate i akceptiraju.

  8. Niko Tim srbima ne brani da udju i rade svoj posao u prostorijama opstina, nego srpski kriminalci poput Rakica i ostalih bitangi teraju svoj narod u propose. Uskoro ce se srbi uveriti ko je A.Vucic,Rakic i ostali kriminalci koji vode srbe u propose!

  9. Koliko pametnih komentara Srba na jednom mestu.. Hrabro..Pametno!? O pametni ljudi…Ko ne poštuje sebe i svoju zemlju završi na smetlištu istorije..ali uvek je bilo poturica i biće…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.