Proroković: Srbija bi prestala da bude država kada bi dozvolila da Kosovo dobije stolicu u UN

Ostavite komentar


  1. Srbija postoji i postojaće, bez obzira na stolicu u UN.
    Sve što govori su prazne fraze.

  2. Srbija vec ne postoji kao drzava u smislu kako treba da izgleda neka drzava koja vodi racuna o svojim gradjanima. Ovo sto postoji je sprega vlastodrzaca i kriminala. I jos nesto, depopulacija postoji i u Srbiji, a ne samo na Kosovu. Jedan od razloga je taj Vas zamrznuti konflikt do sudnjeg naseg dana, a dok se njihovi dzepovi i racuni pune.

  3. A kako ce da spreci to?Tako sto ce da velica Putina,a kinezima pokloni pola srbije?Neka,hvala.

  4. Zasto je uopste vazno sta kaze bivski Kostunicin saradni i danasnji politicki savetnik Milice Zavetnice?

  5. Dušan Proroković iz Instituta za međunarodnu politiku i privredu, valjda zna da njegova SRB to jest aktuelna SRB je model 2006, nastaje kao drzava tek 2006-te kao najkrajniji produkt raspada YU. Te famozne 2006-te, Kosovo nije bio deo te YU, Kosovo napusta tu YU tvoreevinu jos 1999. To znaci, nastala je kaso DRZ tek 2006-te i to bez Kosova u svoj sastav. Nastankom 2006-te, usvaja Ustav koja se prostire na teritoriju Kosova koju ova aktuelna SRB nikad nije imala u svoj sastav,

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.