Kosovo zabranilo uvoz meda i krompira iz Severne Makedonije

Ostavite komentar


  1. Poznato je da je Ahtisaristan, posle Cilea, Kanade i Japana najveci svetski preradjivac i izvoznik ribe.
    Potez jedne zemlje sa 190 miliona stanovnika i ogromnom potrosnjom ribe i ribljih preradjevina kao sto je Makedonija, mora da je tezak udarac za ribarsku velesilu poput Ahtisaristana … ?

    1. To sto ti naznivas Kosovu Ahtisariatan to ti je cisto od mrznje. Pa normalno se zna posto Kosovo vise nema.za vas

      1. A ne, prijatelju, … Kosovo i te kako postoji! Eno ga severno od Ibra, u Mitrovici.
        Sada i vi tamo imate svoje Srpsko Kosovo koje nece sa vama, bas kao sto smo mi imali svoje, naseljeno vama, koji niste hteli sa nama. Zato je jedno Kosovo, kolevka srpske tradicije i drzave, a drugo Ahtisaristan, nekakva drzava napunjena stanovnicima Albanije doseljenih na Kosovo posle 1946, dogovorom Tita i Envera Hodze … a sto se mrznje tice, … me mozemo vas nikako mrzeti vise nego vi nas!

          1. @velizar
            Ne bih da citamo albansku miki-maus „istoriju“, mnogo je detinjasta. Uostalom, vi Albanci niste bili u stanju da smislite cak ni naziv za taj deo zemlje nego korististe srpski naziv „Kosovo“. A gde je ostalo.

      2. @velizar

        E aljbanski patriljoto, to su i Turci i drugi okupatori govorili, Srbi su izdrzali su i otpratili mnogo ali mnogo ozbiljnije okupatore a kamoli da ce vas.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.