Kosovo zatvorilo prelaze Brnjak i Merdare, Jarinje prohodno

Ostavite komentar


  1. Jeste li primetili kako su se blokade-barikade-balvanijade pomerile? Onomad behu na Kosovu, a sad u „Srbiji bez pokrajina“.
    Pitam se samo hoće li sad na srpske vojnike i policajce da bacaju šok-bombe?…

  2. Opet u Srbiji „događanje naroda“?! Ta vas je taktika koštala i opet je ponavljate. Svašta

  3. Zamajavanje glupana kako navodno Vucic koji je priznao nezavisnost Kosova nemacko francuskim planom,brani Srbe na Kosovu za razliku od Solaka.

  4. Sve ucesnike blokade pozivam da sa porodicama dođu i pocnu da zive na kosovu.
    Dogodine u Beogradu!

  5. @Historija
    Jeste, koštala je k’o Sv. Pere kajgana, al’ su se ovi što su je servirali opasno natapirali lovom, a neki su i napravili karijere na kojima bi im i Rolling Stones-i pozavideli…

  6. @Milivoje Radaković

    Istinito? Stvarno? Pre ce biti da tvoji „komentari“ govore o tebi samom i raznim frustracijama i kompleksima koje si nagomilao tokom godina a mnogo manje o bilo cemu drugom. Dosta zalosno sto medju Srbima ima ovakvih kao ti, ali nikakvo iznenadjenje kada su Srbi u pitanju, koliko je samo Srba sa posebnim zadovoljstvom asistiralo i Turcima i ustasama i nacistima, kako ne bi i albanskim nacosima na Kosovu.

  7. @Shlymm, da vas je kojom srećom bilo više, poštedjeli bi i sebe i sve okolo patnje i muke. Danas bi bili „bivše države“ koje poštuju svoje manjine i surađuju na dobrobit svih svojih građana

  8. Kad se za neki dan probudi tata nepomenik i razjuri demonstrante reći će da on nije bio informisan sve će da bude u redu to je samo još jedan od načina da se odvuče pažnja od Rio tinta i Jadra on laže narod u Loznici a njegova paščad prete Kosovu naravno zapad zbog koristi „mudro“ćuti komedija nad komedijama i Nušića nadmašili mišljenje jednog penzionera !!!

  9. Podrska za barikade posto drugi vid borbe protiv okupatora na KiM nema.Nek idu preko Albanije u svet

  10. Gospon Milivoje Radaković nemoj slučajno da izgubiše uputstva nepomenika jer ćeš prevideti smer granice i gledati ka Srbiji a to se nepomeniku možda neće svideti pače Dačića napusti na tebe a onda gle belaja mišljenje jednog bez poslenog penzionera !!!

  11. Takvi smo mi Srbi. Ego golem k’o kombajn, srce k’o zrno graška. A mudrosti i pameti ič.

  12. Blesavost je ciniti stalno jedno te isto i onda ocekivati razlicite rezultate.
    (miso se pripisuje Ajnstajnu)

  13. @Šljam
    ‘Ma, pustite Vi mene – meni Kosovo ni iz džepa, ni u džep. Držite se činjenica!
    Je li onomad isti ovi Hamasovci blokirali opštine po Kosovu i bacali bombe na KFOR? Jesu.
    Jesu li sad podvili repiće, pa laju sa druge strane „administrativne linije“? Jesu.
    Šta tu ima sporno?! Dogodine na Bubanj-potoku!…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. i 8. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.