Izigravanjem se, ipak, ne može do članstva u Savetu Evrope: Priština ne namerava da formira ZSO

Ostavite komentar


  1. Sve dok Kosovske vlasti imaju mig Berlina za sve sto rade nece biti ni ZSO…

  2. Kosovo je u SE samim tim sto je Srbija clan SE tako da ne treba stvarati te Srpske opstine jer su Srbi punopravni gradjani Kosova. Oni koji trebaju neku korist od Kosova treba da se obrate Srbiji i sigurno ce ih Srbija uvaziti

  3. Vi prenosite neje vesti koje uopšte be odslijavaju pravo stanje. ZSO kakvu želi Srbija nijedan od politiĉara neće potpisati, jer bi to bilo političko samubistvo. Na Kosovu neće biti nikakve nove RS. Sve dok se ne potpiše dogovoreno u Ohridu, nema ni ZSO, koja ide prvo na ustavni sud R.Kosova. O tone postiji konsenzus svih partija na Kosovu. Čakbi da budu vanredni izbori na Kosovu, a biće ove godine, Kurti će opet biti premijer jer ima veliku podršku među građanima.

  4. Nebitni litvanci znaju šta su im ameri rekli a to zna i kurti i njegova ekipa na srpskom kosovu – szo je foliranje za ultra naivne Srbe i nikad se neće ostvariti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.