Kosovska ministarka pravde: Članstvo Kosova u Savetu Evrope otvara prostor za tužbu za genocid protiv Srbije

Ostavite komentar


  1. Pa to je i cilj Nemackog forsiranja clanstva Kosova u savetu Evrope, dalje ponizvanje Srbije i Srba. Mislim da bi trebalo prekinuti saradu sa Kosovom uz posredstvo EU, izaci iz Saveta Evrope i zamrzniti pregovore o članstvu u EU.

  2. Шта је ГЕНОЦИД госпођо ? Није ли то и протеривање једног народа са вековних огњишта. Биће прилике да то објасните том истом суду ,којем намеравате да тужите.

  3. Мића Бор
    Upravo to je poenta, zbog proterivanja 1.000.000 Albanaca (naravno uz masovna ubistva), i to u par dana, kada su im oduzeti i lični dokumenti sa ciljem da im se izbriše i indentitet. To nije samo etničko čiščenje nego i genocid i holokaust zajedno.

  4. Priča za domaće zamajavanje… Po toj logici i Srbi sa KiM takođe mogu da postupe u odnosu na Kosovo, čim postane članica SE.
    Od toga nema ništa, ni za jedne ni za druge.

  5. G-dja ministarka bi morala da zna da tzv.Kosovo ne ispunjava kriterijume medjunarodnog prava da udje u SE kao i osnovne karakteristike pojma genocid ako tone znaju laici.

  6. Posle Klecke i jos mnostva ubistava koje je pocinila OVK, nije mi jasno o cijem genocidu treba da se raspravlja?

  7. Koje bajke pišete. Kosovo i Metohija nije država. Nikada neće biti. A druga stvar je pogledati broj Srba na Kosmetu danas i jasno je ko je učinio genocid.

  8. Nema od toga nista, probale su Bosna I Hrvatska koje su drzave za razliku od vas I izgubila.

  9. A kada će te vi da odgovarate za zločine protiv Srba,u 1 i 2 svetskom ratu i nadalje

  10. @Er@

    I genocid i holokaust… Kako lupetas… Svaka ti cast, ne moze to svako.

  11. Pa samo se pogleda koliko je tada Albanaca živelo tada na Kosovu ,a koliko Srba i kakve su sada brojke ….ko j3 koga etnički očistio

  12. Genocid na KiM je zaista izvršen, što se vidi iz broja Srba pre i posle ničim izazvane full-scale NATO agresije.

  13. Srb8ja je nepresuŝni izvor poganih namera zapada, preko koje stvaraju..Britanija..SAD..konflikte naroda na bivŝim prostorima Jugoslavije..
    Mulavo gradjanstvo Balkana je već porobljeno..Vlade balkanskih država pristupile satanskim institucijama koje vode borbu( EU prvenstveno) sa zavisnoŝću od Rusije, Kine..
    Milijarde eyra..dolara su u opticaju.. zržiŝte sveta koje diktira istok sy reŝili da oslabe ratovima ne samo u svetu već I u samoj zapadnoj Evropi, uključujući je u toliko podlo smiŝljene konflikte koji bi trebalo da bukvalno fatalnim uniŝtenjem Evrope ugroze dominaciju Kine na evropskome tlu.
    Koji konkviskadori..a ne može I’m se sada već…niŝta!!

  14. Ministarka pravde, koja drži srbe u zatvorima, bez ijednig dokaza, ministarka promaje A. Kurrija.

  15. Pa sad, ako vama u Danasu cak ni sa ovim nije jasno sta se dedava i da nije Srbija problem (osim u bolesnim umovima ovih kolektivnih zlocinaca), onda…

  16. Некима је, изгледа, прорадила савест, па су сепаратисти на КиМ-ји(саставном делу Србије), добили напад самокритичности ?!
    (Dotur Luigi(Hecim) & AI)

  17. ‘Сова каже врапцу да има велике уши и очи !’
    (Dotur Luigi(Hecim) & AI)

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.