Kosovska policija privela osam osoba zbog napada na sina političara Nenada Rašića

Ostavite komentar


  1. Sve što se dešava na kosovo ko nije srpska lista sve dolazi i beograda i to baš od vućiča treba svi da znaju

  2. Da su ga napali Srbi, bili bi označeni punim imenom i prezimenom, čak i ovaj maloletnik. Ovako, albanci napadači se navode označavanjem broja. Zamislite, potrebno je OSAM albanaca da bi pretukli jedno dete.

    1. Hajde ne foliraj se ovde! Imamo mi dosta onih koji su spremni da to urade i bez Albanaca. Posle promena ce hapsenja redom svih,do ubica Olivera Ivanovica.

    2. Marko Đurić je dobio dostojnu zamenu na mestu direktora kancelarije za Kosovo I Metohiju u liku P.Petkovića.Čovek lupeta glupsti ne prestaje.A tek izjava da je dečko nastradao u zakazanoj školskoj tuči.Valjda umislio da je Brus Li pa pozvao osmoricu sa štanglama na fer tuču.Biser.

    1. tako je…samo ja mislim da istu obavezu imai Beograd ali nemojte to pogrešno da tumačite…90 tih godina Beograd je namtnuo oportunistički sitem vrednosti u srspkoj zajednici na Kosovu i Metohiji…to traje i danas..dovoljno je da si veliki srbin i sve ti je dozvoljeno i sve ti se prašta..gledao sam to hiljadu puta verujte mi….takav sistem je doveo do toga da je ne samo omladina nego i celokupna srpska populacija na Kosovu bolesno agresivna….ovde treba dodati da se u enklavama okreće ogroman novac…ar zemlje košta nekoliko desetina hiljada evra pa i više…rezultat…upravo ovakav dogadjaj…

    2. Svi koji nisu na Srpskoj listi su anatemisani.Srbi dole nece imati mira dok ne nestane Srpska liste

  3. Ukoliko je prebijanje Nikole Rašića navodno posledica dogovorene tuče, kako to tvrdi Aleksandar Vučić, kako to da ne postoje podaci i o svim drugim pretučenim u tom događaju? Relativizacija ovog zločina je sramotna!

Ostavite komentar


Politika

Brnabić: Nemam informaciju o dolasku Šolca i Fon der Lajen 7

Brnabić: Nemam informaciju o dolasku Šolca i Fon der Lajen

- Ja sam predsednica Skupštine kod mene niko ne dolazi, stvarno nemam tu informaciju - rekla je predsednica Narodne Skupštine Ana Brnabić na konferenciji za medije na pitanje noviara da li je u mogućnosti da potvrdi posteu nemačkog kancelara Olafa Šolca i predsednice Evropske komisije Ursule Fon der Lajen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.