Kosovska policija privela ženu koja je nosila srpsku zastavu

Ostavite komentar


  1. Naravno je provokacija.ova zena terorist idalje sanja veliku srbiju.nego shto ne daju nikoga sa kosovskom zastavom.ako si vec u republiku kosova

    1. Svi koji masu albanskim zastavama na Kosovu, u centralnoj Srbiji, Makedoniji, Grckoj, Crnoj Gori ili koji na sportskim takmicenjma pokazuju simbol dvoglavog orla ili pustaju dronove na kojima se svojataju teritorije drugih drzava su teski provokatori, teroristi, velikoalbanski nacionalisti i sovinisti i trebaju biti uhapseni i adekvatno kaznjeni. Isto vazi i za one koji ih u tome, na netu, podrzavaju.

  2. Gradjani Kosova svih nacionalnosti vec imaju svoju zastavu -onu sa 6(sest) zvezdica,koja je slicna zastavi EU. Sest zvezdica simboliziraju narode Kosova: albance,srbe,bosnjake,turke,rome/ashkalije i gorance. Sve van ovoga je samo provokacija i uznemiravanje javnosti. Inace policija Kosova je poznata po svojoj profesionalnosti i toleranosti u radu.

    1. U tom slucaju je Aljbin Kurti najveci provokator i uznemiravac javnosti sa onom njegovom albanskom zastavom pored koje se non-stop slika. Hoce li i on da bude priveden od strane te „profesionalne i tolerantne“ policije „drzave kosova“? Ta policija je btw. „tolerantna i profesionalna“ taman koliko i tvoj komentar ima veze sa stvarnoscu na Kosovu.

      1. Ovaj „Serdjo“ je ko RTS. Kad gledaš njegove komentare i slušaš AV-a misliš da živiš u Švajcarskoj. Sva sreća tu su i prozor i ogledalo da te podsete ko si, šta si i gde si.

  3. Cekaj, isti oni Albanci koji se „cude“ zasto Srbima smeta mahanje „autohtonom zastavom“, zasto se Srbi ljute na pokazivanje simbola dvoglavog orla ili na mahanje albanskim zastavama na sve strane? Albanci hapse nekoga jer radi sve ono sto i oni samo u manjoj meri? Jedno pitanje bi moglo da se postavi i Albancima. Sta Albancima smeta mahanje srpskom zastavom na Kosovu koje je MULTIETNICKO i pripada svima a ne samo Albancima? Ako Albanci hapse ljude zato sto masu nealbanskim zastavama, ni jednu rec da nisu vise da nisu zucnuli kada drugi budu hapsili njih zbog mahanja albanskim zastavama.

  4. Totalna budalastina to bi bilo ko da ja odem sa Zvezdinom zastavom na jug , spasili su zenu da ne pogine

    1. Da li bi isto uradili kada bi neko da albanskom zastavom pokušao da pređe na severni deo Mitrovice? Ne znam da li je žena potencijalni samoubica, ali znam da nije prekršila zakon. Policajci su trebali da je upozore na posledice i ostave je na miru.

Ostavite komentar


Politika

Vanredni izbori ili protesti: Kako se boriti protiv vlasti i Rio Tinta? 10

Vanredni izbori ili protesti: Kako se boriti protiv vlasti i Rio Tinta?

Iako se poslednjih dana od pojedinih opozicionih stranka, kao sredstvo borbe protiv vlasti i Rio Tinta ističu vanredni parlamentarni izbori, po tom pitanju nema jedinstvenog stava, pa se takođe iz opozionih redova može čuti i naglašavanje protesta kao primarnog sredstva borbe. Kako ističu naši sagovornici, ovo jeste tema koja opoziciji može doneti glasove simpatizera vlasti, ali naglašavaju i da protesti i izbori ne treba da se posmatraju kao suprotstavljeni načini borbe.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.