Kosovska policija saopštila šta je do sada uradila u istrazi napada u Banjskoj

Ostavite komentar


  1. Pošto su Albanci ubeđeni da iza upada, kako oni navode, terorista iz Srbije na Kosovo stoji srpska Vlada, na čelu sa AV, pitam se zašto onda nisu podneli krivične prijave i međunarodne poternice i protiv Aleksandra Vučića, šefa BIE, šefa Generalštama itd. Znači u izjavama Albancima takođe nešto ne štima, nadrljaće umesto „velikih“ opet samo sitne budale koje su krenula za još većom budalom na Kosmet, za Radoičižem da tamo izigravaju „komandose“!

  2. Nejasno je zasto Srbija vec nije pokrenula istrage i raspiasla poternice za sve albanske teroriste sa Kosova koji su izvrsili teroristicki napad na drzavu Srbiju, za one koji su ih finansirali, obucavali, slali oruzje, protiv zvanicnika Albanije koji su omogucili formiranje logora za obuku i za drzanje kidnapovanih itd. Srbija bi trebala i da se poveze sa Makedonijom i da zajednicki podignu optuznice protiv pripadnika uck koji su nakon Kosova presli u Makedoniju i tamo izvrsili teroristicke napade.

Ostavite komentar


Politika

Ivana Parlić o razlozima zbog kojih je napustila Narodnu stranku: Ne prelazim ni u jednu drugu partiju 10

Ivana Parlić o razlozima zbog kojih je napustila Narodnu stranku: Ne prelazim ni u jednu drugu partiju

"Ostavku na mesto potpredsednik Narodne stranke podnela sam jer je za mene apsolutno neprihvaljiva podrška SNS-u, na bilo kom nivou. Posle podrške koju su odbornici Narodne stranke dali SNS-u na Vračaru i Starom Gradu, od ostatka Predsedništva sam tražila objašnjenje i isključenje iz članstva pomenutih odbornika...Kako nije došlo do njihovog isključenja, podnela sam ostavku", ističe u razgovoru za Danas Ivana Parlić, dosadašnja potpredsednica Narodne stranke, koja je i napustila NS.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.