Kosovski ministar policije: Bivši policajac KP Pantić uhapšen jer je učestvovao u napadima na prostorije CIK

Ostavite komentar


  1. “Integrisani pripadnik Kosovske policije” Dejan Pantić je uhapšen pod sumnjom da je izvršio protivzakonito delo. Neka se izvrši istraga i neka Pantić odgovara ako se utvrdi da je kriv. Ova pravna procedura je svima razumljiva i poštuje se u civilizovanom svetu…zbog ovakvih stvari se ne ulazi u medjuncionalni skuob i ovaj dogadjaj ne može biti povod za nekakve „ratne operacije samoodbrane Srba“. Ko god da preti sukobom ili oružjem zapravo zloupotrebljava ovaj dogadjaj, huška i bespotrebno inspiriše Albansko/Srpske suikobe na Kosovu. Treba samo utvrditi da li je Dejan Pantić kršio zakon ili ne i to je , zaista, suština svega što se ovde dogadja i svako dalje inspirisanje sukoba u ovom slučaju je potpuno nepotrebno, zlonamerno i politički kalkulisano.

  2. Postavlja se pitanje šta bi radila vlast u srbiji ako bi neki albanac iz južne srbije uradio isto što se ovaj srbin sa kosova sumnja da je uradio. Dali bi ga srpska vlast tapkala po ramenu i častila ga ručak, ili bi ga uhapsila. Dok se ne utvrdi jeli kriv ili nije. Pa i za ovoga treba da se utvrdi dali je kriv ili nije. Ili možda zakon ne treba da važi kad se radi o nama srbima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.