KoSSev: Bajden u pismu Haradinaju pre 18 godina zatražio da sačuva Visoke Dečane

Ostavite komentar


  1. Zato je spalio 150 manastira i crkava. Što Bajden nije tražio da se ne dira srpska kulturna baština?

  2. Boze kako sam ganut njegovom dobrotom i osecajem da se sacuvaju Decani?! Ovo me podseca na situaciju, kao kada razbojnici upadnu u kucu, pobiju ukucane i uniste celokupno pokucstvo a onda im sef te razbojnicke bande naredi da ne polome kristalnu vazu na polici u desnom cosku?! Evo, koliko sam ganut ovim Bidonom, jos uvek brisem suze radosnice?!

  3. I sta sada? Treba da padnemo u trans od Bajdenove „dobrote“? Smesno. Drustvance u kojem je i Bajden je i omogucilo albanizaciju Kosova, dalo zeleno svetlo za unistavanje svega srpskog, za progon Srba sa Kosova, za zlocine nad Srbima i za unistavanje srpske kulturne bastine. Drustvance u kome je i Bajden sponzorise preimenovanje srpske kulturne bastine u „kosovarsku“ i na kraju u albansku. To sto je napisao neko pismo ratnom zlocincu da eto, Decane preskoce je bedno i licemerno a ne nesto sto zavredjuje bilo kakvu zahvalnost. Uostalom, to sto je Decane preskoceno je Bajden iskoristio da ratnog zlocinca Haradinaja nakon hapsenja predstavlja kao nekakvog „humanitaca“ i „mirotvorca“ koji treba da se pusti iz Haga. Nema veze sto je ubijao, pljackao i silovao, ali izrecitovao je par „mirotvornih“ fraza i nije srusio Decane. Inace je zanimljivo kako je zadnjih dana na ovom portalu krenula pro-Bajden kampanja, legla neka lova ili sta?

  4. Kako da se gadjaju KASETNIM BOMBAMAMA umesto KRMACE.
    Bajden je ratni zlocinac i mumija koju VASINGTONSKA MAFIJA POKUSAVA DA UGURA NA PREDSEDNICKU FUNKCIJU U SAD pre nego sto njih Tramp ZAKLJUCA, kao sto su oni ceo svet zakljucali rasturajuci korona zarazu CIJINIM PACOVSKOM KANALIMA.
    Elita se uspanicila da ce im Tramp ugasiti njihov NARKO BIZNIS pa je krenula na sve ili nista. Jer ovo nije borba za vlast u Americi, vec bitka do.poslednjeg daha za ocuvanje NARKO BIZNISA od koga su se ugojili mnogi milijarderi: GEJTC, MASK, BAFET, BEZOS…Samo su te prljave milijarde dolara iz Afganistana procistili i oprali kroz industrije mobilnih telefona, iternet trgovine, industrije elektromobila i slicnog. Jer niko se nije enormno obogatio od postenog rada, vec od nekaznjenog zlocina iz koristoljublja.
    Posto su u biznisu nekaznjeni, americki milijarderi su resili da pocine zlocin i na americkim izborima, po istoj matrici: prevara-medijsko zamagljivanje zlocina-kapitalizacija pljacke-DEMOKRATIJA. I sad je Amerika na klackalici. Ali, Amerika se od ostatka sveta raxlikuje po tomr sto je tamo PRIVATNA SVOJINA SVETINJA, a pravo glasa je to, i ona se tamo brani i oruzjem. Tako da mi se cini kako ce ELITA uskoro i licno da upozna AMERICKI NAROD kad im naoruzan zakuca na kucna vrata.
    Dosta su za njih ratovali drugi, vreme je da ELITA i sama okusi zlo koje je decenijama unazad sejala po celom svetu nad slabim i nemocnim narodima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.