Kossev: Srpska lista obećala pa odustala od napuštanja kosovskih institucija

Ostavite komentar


  1. Dajte molim vas, zar ste očekivali da govore istinu? Njihov smisao politike je busanje u srpska prsa i opstanak na svim funkcijama (pa i kosovskim)! Da je Oliver živ to im ne bi tako lako prolazilo! Možda je zbog toga i ubijen?

  2. To im je rečeno a njima su važnije pare od života Srba na KiM.
    Najvažnije je da su se do sada materijalno obezbedili pa mogu da lažu ovaj …. narod.

  3. Rukovodstvo Srpske liste /SL/ pre bi priznali Kosovo nego što bi napustili kosovsku vladu i druge funkcije. Za njih, vażi pravilo “ Bolje je gram vlasti, nego kanta masti“.

  4. Nece oni nikada napustiti funkcije, bohate se, bahate i maltretoraju ovaj jadan narod. Nisu oni pobedili, pokrali su izbore,pretili,davali otkaze

  5. Umesto „pretnje da će napustit funkcije“, rukovodstvo SL neka jednom javno iznesu kolika su njihova mesečna primanja, gde sve primaju plate u kosovskim i srpskim institucijama, dok mladi sa KiM odlaze jer ne vide nikakvu perspektivu od njihove „politike“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.