Kossev: Vlada Kosova planira da pokrene tužbu za genocid protiv Srbije pre kraja iduće godine

Ostavite komentar


  1. Haha, a ovaj im pravi autoput, vakcinise ih, pregovara sa njima, daje im srpske pasose itd. Vlast ne zastupa istinu, a to je da islamski terorizam prvi put uspeo da dobije svoju drzavu. Fundamentalisti zatiru Hriscanske tragove u tom delu Evrope.

  2. Samo na Balkanu je moguće da separatisti i teroristi optuže matičnu državu za genocid, jer je čuvala i branila ustav i neistomišljenike od terorista.
    To više govori o namerama koje slede u budućnosti, o političkoj nezrelosti i zamjavanju sopstvenog naroda dok im ekonomija i drugi bitni činioci u društvu padaju u ambis.

  3. Hladnjače pune ubijenih albanskih civila po jezerima Srbije, masovne grobnice albanskih civila po celoj Srbiji. Organizovan i smišljen zločin sa ciljem uništavanja jednog naroda i svesnog prikrivanja tog zločina. Takve stvari mogu se uraditi jedino ako to država organizuje!
    A narod u Srbiji ćuti i pravi se kao da se to nikad nije desilo! Suočavanje sa istinom je bolno ali nužno! Pritom isto važi i za narod na Kosovu. Smišljene zločine nad civilima su činile i njihove vođe!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.