Kostić: SANU nije upoznata sa sporazumom iz Vašingtona

Ostavite komentar


  1. Nije upoznata ni Vlada koja ne postoji ni Skupstina ni “Sluzbeni list“.Zasto bi bila upoznata senilna SANU koja je zaboravila gde se Kosovo i Metohija nalazi.Svaka cast izuzecima u koje ne spada mister Kostic….!

    1. A jeste li vi izašli iz adolescencije? Sudeći po vašim objavama fali vam još neka godina.

  2. Sto se tice mene, a po mom misljenju i sto se tice naroda ti svakako snosis dio odgovornosti.

  3. Heterogenost ne znaci da je atmosfera svadjalacka,a iz „visokoumne“ heterogene rasprave, valjda moze da se dodje I do pamentih trezvenih zakljucaka pa I promisljenih stavova za drzavu Srbiju u nastajanju,onakva kakva nikad bila nije. To Vam dodje kao razgovor uz partiju golfa,ko I’ma vise pravilnih udaraca I ubacaja u rupu pobedjuje. ❣️

  4. Poštovani gospodine Kostiću, Aleksandra Vučića ne interesuje mišljenje SANU. Ima on svoju paralelnu Akademiju koju čini „intelektualac“ do „intelektualca“ u sastavu Mali, Stefanović, Rističević, Đukanović, Đurić, Martinović i ostali velikani. Niste im dorasli pa vas zato i ne konsultuju.

  5. Za članove njegove stranke i glasače najvažije da je: Aca video Trampa. Ostala će, po običaju, Vučić da mulja i pusta nekada male, a ponekad velike laži. Ako taj ne brenza niti jednu državnu instituciju što bi poštovao SANU?! Nešto poput Iroda koji je sebe nazivao kraljem Judeje, a bio je samo etrarh, nešto kao knez, u okviru Rimske imperiji. No kada se obraćao Jevrejima voleo bi bi da poviče: „Država, to sam Ja!“

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.