Kostreš (LSV): Neki putevi u Vojvodini kao iz filma ‘Ko to tamo peva’

Ostavite komentar


  1. Lepo je bilo u tzv. “ komunalnoj koaliciji“ i Kostres sada trazi od nas u Vojvodini da mu oprostimo tu ruznu proslost.Ne ide to tako.Tako lako.Nikad vise za vase holivudske iluzije necemo glasati.Vama je bilo lepo i komotno, plata, socijalno i zdravstveno, drzavne jasle i sinekure.Kako je nama ostalima ni na pamet vam nije palo.Sad ne gledajte u nas.Nema vise glasova.

  2. Imate 7% pa popravljajte. Ah da zaboravih… Tih 7% ide za administratore i takote parazite.

  3. Nekada te puteve i netreba dirati sobzirom da se nalaze u zabačenim krajevima, koji vode do jedne ili dve kuće. Velika je to investicija.

  4. Da ne izmišljaš šta si ti i tvoji do sad uradili za svoj narod ništa naravno samo ogovarate.

  5. Ovaj čovek se upisao u listu besramnih. Na vlasti je preko 20 godina na najrazličitije načine. Između ostalog lično je bio predsednik Skupštine Vojvodine, a bio je decenijama drugi čovek stranke koja je imala i pokrajinske sekretare i državne sekretare i svašta nešta još. I on sada nekog kritikuje?? To je sve predizborna priča bivših ljudi koji pokušavaju još jedan krug vlasti da osvoje.

  6. Kako se tek sada setiste i nas? Trebamo vam? Pa, neće da moźe što bi rekao Šojić, drźavne jasle, privilegije, samo još da zaboravimo gde ste do sada bili i śta ste do sada uradili?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.