Kostreš: Nadam se da institucije EU vide nasilje iz Madrida

Građani Katalonije moraju imati pravo da se referendumski izjašnjavaju i to izjašnjavanje mora ostati u okvirima Ustava Španije", naveo je Čanak, koji je najavio da će biti u Barseloni za vreme referenduma
Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Barseloni

Ostavite komentar


  1. U nizu vojvodjanskih mesta LSV ne postoji. Stranku cine Canak, Kistres i jos par likova. Marginalna stranka, koja vreba priliku da se oglasi i da sebi na znacaju.

  2. Tako je lsv, vreme je da i vi krenete hrabro.. I odvojite se od srbijanskih i srpskih. Parazita.

  3. Nevidim zašto se on oglašava.Jer ,Vojvodina i Katalonija nemaju baš nikakve sličnosti ni Geografske ,etničke,razvojne,kulturne i t d .

  4. Kako bi Mr. Bojan Kostres reagovao na referendum o nezavisnosti Republike Srpske?

  5. G. Čanak i njegova bratija priželjkuju Španski scenario (Katalonski), bez obzira na posledice, samo da se dočepaju "svojih" fotelja. Zaboravili su na Miloševića i tadašnja događanja naroda koja su nas koštala kao Svetog Petra kajgana.

  6. Kada Ancelotijev tim izgubi dve utakmice u nizu on popije otkaz. Tako funkcionise zapad. Kada LSV vec dvateset godina ne moze da prebaci 5% na glasanju, onda ta pravila lepog ponasanja ne vaze. I zato danas slusamo nebuloze da "nemaju pravo da raspisu referendum ali imaju pravo da referendum kao takav odrze."

  7. Mladi Kostreš u akciji:Učiteljice,učiteljice,ovaj dečak me gleda,jel ste videli,jel ste videli.

  8. "Mi ne tvrdimo da Katalonija ima pravo da raspiše referendum sa temom nezavisnosti, ali katalonske vlasti imaju pravo da raspišu referendum kao takav. "

    Kakva misao! Dostojna najvećih umova Vojvodine.

  9. Војвођани,бежите из ациног свињца,ми немамо где!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.